Selamlar, bu bütçe için aşağıdaki sistemi toplamayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum, bu sistem toplanır mı sizce?
Ayrıca yıl sonuna kadar indirim gelir mi bekleyeyim mi sizce? Şimdiden teşekkürler.
En ucuz AMD Ryzen 7 7700X Sekiz Çekirdek 4.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7700X Sekiz Çekirdek 4.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 9.947,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
İstersen anakartı 4 slotlu al ileride yükseltmek istersen daha iyi olur diye düşünüyorum zaten sistem güzel ama ekran kartının markasını ben pek beğenemiyorum yine de sen bilirsin hayırlı olsun bence zam gelmeden al sistemi ama ekran kartini biraz daha araştırabilirsiniz.
İstersen anakartı 4 slotlu al ileride yükseltmek istersen daha iyi olur diye düşünüyorum zaten sistem güzel ama ekran kartının markasını ben pek beğenemiyorum yine de sen bilirsin hayırlı olsun bence zam gelmeden al sistemi ama ekran kartini biraz daha araştırabilirsiniz.