Merhaba arkadaşlar. Zamanında kötü bir masaüstü kullanmış bir kardeşiniz olarak yazılım öğrenmek ve yüksek FPS'li oyun oynamak için RTX 4060'lı 32 GB RAM 1TB SSD bulunan bir laptop almak istiyorum. Güç tüketimi mühim değil prize bağlı kalabilirim.
Not: Ufak çaplı bütçe aşımına müsaidim.
Monster Notebook da bütçene uygun ve hatta daha güçlü laptoplar var. Ben de bir hafta önce 60 bin TL'ye 5050 ve 13. nesil i7 olan bir laptop gördüm ve almaya henfikirdik SSD 1 TB RAM 32 GB DDR5 idi bence aşırı ağır işler yapmıyıcaksan ideal bir şey ve çanta hediyesi falan da var siteden detaylıca inceleyebilirsin ve özelleştirebilirsin. İyi günler umarım çözülür link verebilirim istersen.
Monster Notebook da bütçene uygun ve hatta daha güçlü laptoplar var. Ben de bir hafta önce 60 bin TL'ye 5050 ve 13. nesil i7 olan bir laptop gördüm ve almaya henfikirdik SSD 1 TB RAM 32 GB DDR5 idi bence aşırı ağır işler yapmıyıcaksan ideal bir şey ve çanta hediyesi falan da var siteden detaylıca inceleyebilirsin ve özelleştirebilirsin. İyi günler umarım çözülür link verebilirim istersen.
Victus 16 cihazlar genel anlamda Hall sensoru sorunlu. Sadece R1 serisi sorunsuz denebilir. Attigim Lenovo ve yukarida atilan GameGaraj en iyi seceneklerin.