ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com
www.gelbura.com
Yük altında 5600 50-55 boşta 30 dereceyi geçmez.
Anakartımızda bir M.2 slotu daha var isterseniz 1TB M.2 SSD alabilirsiniz SSD önerim bu olur indirimde şu an.
Sistemi şu şekilde değiştirip sipariş verdim açıkçası hazır sistemler beni korkutuyor gerçekten ve ortalama 50.000TL'ye denk geldi belki biraz daha az.
Öncekinden çok daha iyi olduğu kesin ama daha iyisi var mı bilemiyorum varsa da çok fark etmezdi sanırım.
Bir an önce sipariş vermekle iyi yapmışsınız her şey zamlanıyor sürekli.
Öncekinden çok daha iyi olduğu kesin ama daha iyisi var mı bilemiyorum varsa da çok fark etmezdi sanırım.
Bir an önce sipariş vermekle iyi yapmışsınız her şey zamlanıyor sürekli.
Vallahi beyefendi siz beni akıllandırdınız normalde böyle bir hata yapmam ama bu gelecek olan %4 KDV zammı korkuttu acele ettim sizin yöneltmeniz ile hızlıca halledebildim çok teşekkürler PSU'yu hiç fark etmemiştim gerçekten teşekkürler BIOS nasıl olacak kurulu mu geliyor tam bilmiyorum daha önce bu şekilde toplamadım
Vallahi beyefendi siz beni akıllandırdınız normalde böyle bir hata yapmam ama bu gelecek olan %4 KDV zammı korkuttu acele ettim sizin yöneltmeniz ile hızlıca halledebildim çok teşekkürler PSU'yu hiç fark etmemiştim gerçekten teşekkürler BIOS nasıl olacak kurulu mu geliyor tam bilmiyorum daha önce bu şekilde toplamadım.
Monitör önerisi yapmışsınız fakat https://www.hepsiburada.com/monster...itr-p-HBCV000020N1DF?magaza=Gürsoy+Bilgisayar bunu almıştım indirimden 12 gün önce falan şu an zaten bir sistemim var dizüstü kullanıyorum 240 Hz ve MPRT ile 1 ms gecikme ile iyi kullanabiliyorum yayın için bir sistem toplamak istemiştim ve sanırım iyi bir başlangıç olacak gibi fakat masa ve oyuncu koltuğu önerisi yapabilecek varsa seve seve dinlerim ve ufak gereçler kamera aktif olarak güzel bir mikrofonum var fakat dediğim gibi yayıncılık için lazım olabilecek şeyler önerebilirseniz çok sevinirim