55-60 bin TL telefon önerisi

Nether

Megapat
Arkadaşlar, merhaba. 55–60 bin arası bir bütçem var. Doktorum, o yüzden mümkünse şarjının uzun süre gitmesini veya çok hızlı şarj olmasını istiyorum (nöbetler için). Aynı zamanda kamerası da güzel olsa sevinirim. Var mı öneriniz bunlara yönelik?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, merhaba. 55–60 bin arası bir bütçem var. Doktorum, o yüzden mümkünse şarjının uzun süre gitmesini veya çok hızlı şarj olmasını istiyorum (nöbetler için). Aynı zamanda kamerası da güzel olsa sevinirim. Var mı öneriniz bunlara yönelik?

iPhone 14 pazar günü aldım memnun etti. 80 şarjla tek günü geçirebiliyorum.

Çok teşekkür ederim hepinize öncelikle. Honor 7 Pro'nun kamerası yapay zeka desteğinden ötürü Samsung'a kiyasla gerçekten "yapay" duruyor gibi bu konuda düşüncelerinizi alabilir miyim en kötü ihtimalle yarın vatana gidip bakacağım.

Benim iPhone 14 fikrime neden herkes beğenmeme emojisi atmış ki kendi özgür hür irademle fikrimi belirtip yayınladım günlük kullanımda gayet te yeterli oluyor 20-80 şarja dikkat ediyorum sabahtan akşama anca bitiyor zaten sadece Instagram YouTube oyun oynamıyorum zaten yapay zeka falan istiyorsan Samsung S25 var hocam bana da onu önerdiler mağazadakiler ben değişiklik olsun diye iOS istedim bir daha olsa bir daha alırım ihtiyacımı görüyor sonuçta. Ekran sürem günde 7-8 saat.

Çok teşekkür ederim hepinize öncelikle. Honor 7 Pro'nun kamerası yapay zeka desteğinden ötürü Samsung'a kiyasla gerçekten "yapay" duruyor gibi bu konuda düşüncelerinizi alabilir miyim en kötü ihtimalle yarın vatana gidip bakacağım.

Hocam açıkçası Samsung'da çok fazla kullanıyor onu ama gidip incelemeniz en mantıklısı. Magic 7 Pro'yu öneririm, batarya ve hızlı şarj olarak fiyatında rakipsiz. Zaten işlemci, ekran, destek, yazılım kısmı falan epey üst düzey.

Benim iPhone 14 fikrime neden herkes beğenmeme emojisi atmış ki kendi özgür hür irademle fikrimi belirtip yayınladım günlük kullanımda gayet te yeterli oluyor 20-80 şarja dikkat ediyorum sabahtan akşama anca bitiyor zaten sadece Instagram YouTube oyun oynamıyorum zaten yapay zeka falan istiyorsan Samsung S25 var hocam bana da onu önerdiler mağazadakiler ben değişiklik olsun diye iOS istedim bir daha olsa bir daha alırım ihtiyacımı görüyor sonuçta.

İşinizi görüyor olması maalesef ki bu fiyat bandında en kötü tercihlerden biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı