55.800 TL'ye RTX 4070 Ti Super sistem nasıldır?

Fanyqew

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, aşağıdaki resimde gördüğünüz sistem 55 bin 800 TL fiyat için nasıldır?
İşlemci bu sisteme darboğaz yapar mı?
Anakart mutlaka yükseltilmeli midir?
Bu şekilde aldığımda sorun yaşar mıyım?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

2K da darboğaz olmaz. 1080p monitör ile kullanma.
Soğutucu olarak peerless Assassin fazlasıyla yeterli olur. Aradaki farkla işlemciyi 7600X e yukseltebılırsın.
Anakartı B650-K yap mutlaka. Daha fazla USB soketi var.
Sistem oldukça güzel.

Hocam son haline ne diyorsunuz?
2K monitör ile darboğaz yapmaz derseniz kesinlikle bu şekilde alacağım. Yapar diyen de görüyorum kafam acayip karıştı.

2K da darboğaz yapar diyen kim ? Bu sistem 2K da darboğaz yapacaksa nasıl sistem toplanacak hocam ? Bir sorun yaşamazsınız.
Bir tane youtube videosunun altına yazmışlar hocam bolca. 4K ile sorun yaşanmaz fakat 2K'da işlemci dar boğaza girer gibisinden. O sebeple yazdım, yapmazsa çok iyi hocam.

Bir tane youtube videosunun altına yazmışlar hocam bolca. 4K ile sorun yaşanmaz fakat 2K'da işlemci dar boğaza girer gibisinden. O sebeple yazdım, yapmazsa çok iyi hocam.
Yapmaz hocam o mecradaki yorumlara çok aldanmayın, bu işlemci ve ekran kartı 2k için gayet ideal.

Yapmaz hocam o mecradaki yorumlara çok aldanmayın, bu işlemci ve ekran kartı 2K için gayet ideal.

Sağ olun hocam birkaç sorum daha olacak izninizle.

620M - e anakart / 650M - r anakart / 650M - k anakart arasında seçim yapılırsa 620M i değiştirip diğer ikisinden biri kesinlikle alınmalı der misiniz? Çünkü 620M daha ucuza geliyor. Yoksa diğer ikisinden birini alacağım.

Ayrıca işlemci olarak 7500F yerine 7600X tercih edilmeli mi? Arada fark yok gereksiz denilmiş çünkü çoğu yerde. Arada 1600 TL civarı fark var.

Daha fazla m2 slotu ve ram slotu olsun derseniz geleceğe dönük olarak daha mantıklı olur anakartı değiştirmek. Ben olsam bende 7500f de bırakırdım. Bütçe varsa ayrı tabi alınabiliyorsa alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…