55 bin bütçe Android telefon tavsiyesi

Bütçe
55000
S25 serisi mükemmel. S10 Lite ile bu kıyaslanacak seviyede bile değil.

Kapasite aynı olsa da asıl farkı yazılım atıyor. Mi 15 ultanın pili yaklaşık 600 mAh daha fazla ama pil ömrü S25 ultradan daha az.

Tamamen aynı senöre sahip olan S24 Ultra ile S25 Ultra farklı fotoğraf çekiyor. Dediğim gibi yazılımı geliştirmekte önemli bu devirde.

Dediklerine de bir nevi katılıyorum 45W günümüzde az.

Arada çağ var kıyaslamak doğru değil tabii ki fakat ben pek beğenemedim S25 serisini. 10-15 yıldır Samsung kullanıyorum bir tık daha iyi olsaydı ilk tercihim olurdu.
Kardeş S25+ ve S25 Ultraya bir tık daha iyi olsaydı dedin, beğenemedim dediysen zaten başlıkta yazdığın Honor al geç. Geriye zaten Android tarafında telefon kalmadı düşünmeye tavsiyeye gerek yok. Bu üç telefondan daha iyisi yok şu anlık zaten Android tarafında stabil ve iyi çalışan.

Android'de samaungtan şaşmamak gerek. Çin malı reklam be bloatware dolu ve yazılımı berbat telefonları tavsiye etmiyorum.(Xiaomi)

Hocam, konudan bağımsız olarak, neden bu fiyata iPhone düşünmediniz? Veya Android kullanmanızdaki ana amaç ne, neyi farklı görüyorsunuz? iPhone sizce de daha iyi değil mi?
Bu bütçede alınacak en mantıklı iPhone, 14 Pro.
14 Pro bu bütçedeki Android cihazlarının getir-götürünü bile yapamaz.

Kasım veya aralık ayında OnePlus 15 ve GT8 Pro Türkiye'ye gelecek, tahminimce tam senin bütçede 55-60k civarında satışa çıkacaklar. İkisi arasında bir tercih yapılabilir. Samsung'da alabilirsin S25+ uyuyor bütçene.

XIAOMI POCO F7 Ultra 16GB RAM
Bu da sağlam duruyor.

7 Yıllık telefonumla (s10lite) Şarj hızı aynı bataryası da yakın 50 bin çok bence bunun için
Şarj hızı ve batarya kapasitesi aynı olunca performans da mı aynı oluyor hocam? Bu ülkedeki insanların kıyaslama şekilleri beni gerçekten güldürüyor. Aynı batarya hacmine sahip olsa da, yeni modeller bataryayı daha optimize ve tasarruflu kullanıyor; çünkü daha yeni bir yazılım ve işlemciye sahipler. Ayrıca, daha iyi bir kamera performansı da sunuyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı