55 bin TL gaming laptop önerisi

Bütçe
55000

Mehmet Ali Munir

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Bütçem 55000.
Dayanıklı, uzun süre kullanacağım, kronik sorunu olmayan, gaming laptop arayışındayım. Aldığım bilgisarları 10 yıl kullanabilirim.

MSI.
Dell.
Lenovo tercihlerimdir.

Bilgisayarlar hakkında bilgi sahibi biriyim ama daha önce gaming laptop almadım. Bu sebeple buraya yazıyorum. Önerilerinizde ekran kartlarının watt değerlerine bakarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

140W.
Hocam yanıtın için teşekkür ederim ama dilediğim markalar arasında değil Asus

Sahsen ben olsam bunu alirdim, 15 bin tl de cebime kalirdi. Daha fazla verecegin para ayni oranda performansi guclendirmeyecek gorusundeyim....

Hocam Dell'in bu bilgisayarlarında ciddi oranda yazılım ve ısınma problemi var diye biliyorum. Ben de almayı düşünüyordum bu sorunları görünce vazgeçtim direkt.

Oyle mi bilmiyordum, sorunu yasayan birinin aciklamasi ya da bununla ilgili bir yazi var mi ? okumak isterim.
Hocam g16 değil de g15 alınmaması söyleniyor yazılım ve ısınma sorunlarından dolayı, karıştırmışım fakat dell g16'da da pek fazla bilgi yok, alınması kumar oynamaktan farksız oluyor diye düşünüyorum
Attığım rehberde ve diğer birçok konuda da dell gaming g15 laptopların ısınma ve yazılım sorunu olduğu açıkça belirtiliyor.

Sahsen ben olsam bunu alirdim, 15 bin tl de cebime kalirdi. Daha fazla verecegin para ayni oranda performansi guclendirmeyecek gorusundeyim....

Teşekkür ederim bu gayet güzel bir laptop. Isınma şikayeti yoksa almayı düşünüyorum. Şu an yurt dışından da bakıyorum. Fiyat farkı beni yurt dışına itiyor.

Bu laptop hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bazıları MSI katana bilgisayarları fazlasıyla kötülemişti. Bilgisi olan varsa yeşillendirebilir mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı