55 bin TL laptop önerisi

Monster çöpte görsem almam hocam. O derece kotu sorunlarini size saymakla bitiremeyiz. Katana'dan daha leş oyle soyleyeyim.
Şuan alabileceğim dediğim gibi taksit imkanından dolayı Monster. Bazı attığınız linklerde taksit imkanı olanlarda var. O yüzden mecbur kalıyorum birazda.

Peşin fiyatına 12 ay taksit olduğu için ön planımda Monster almak var şuan. Taksitli alabilirim sadece arkadaşlar.
@handcuffs Katana 17 akrabamıza aldık, bende kullandım ve memnun değiliz şuanlık. Hoparlörü özellikle çok kötü, kasasıda sürekli leke tutuyor.
Hocam o zaman attığım Omen 17 modelini düşünebilirsiniz başka 17'3 inç model bulamadım bu bütçede. Ama büyük ihtimalle benim ve diğer arkadaşların paylaştığı modellerde peşin fiyatına 12 ay taksit seçeneği bulunmuyordur o yüzden 12 ay taksitten başka seçeneğiniz yoksa pek önermesem bile Monster alabilirsiniz.

Şuan alabileceğim dediğim gibi taksit imkanından dolayı Monster. Bazı attığınız linklerde taksit imkanı olanlarda var. O yüzden mecbur kalıyorum birazda.
Omen 17yi alabiliyorsanız onu alın hocam sizi o cihaz üzmez. Taksit imkanı yüzünden Monster almak mantıklı olmaz eğer o şekilde daha iyi olacağını düşünüyorsanız söyleyeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı