55 bin TL oyun için sistem önerisi

Nitro + olan kasaya ASUS Prime 650M-R ekleyip 63-K ya kadar 1 tane oradan kasa seçme imkanınız var mı birisi önerdi ama 700W diyor bilemedim.

Dosya Ekleri

• image.png
    53,9 KB · Görüntüleme: 2
Nitro + olan kasaya ASUS Prime 650M-R ekleyip 63-K ya kadar 1 tane oradan kasa seçme imkanınız var mı birisi önerdi ama 700W diyor bilemedim.
O psunun iyi olduğunu inan hiç düşünmüyorum sorun 700w olması değil. Diğeri daha mantıklı b850m anakart ve kasa olarak prime iyi model yine dandik değil.

O PSU'nun iyi olduğunu inan hiç düşünmüyorum sorun 700W olması değil.

Hocam bir şey soracağımXPG Lancer Blade 16GB (1x16) DDR5 6000MHz CL34 Gaming (Oyuncu) Ram (AX5U6000C3416G-SLABBK) - incehesap.com
Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 9070 XT 11348-01-20G 16GB GDDR6 256Bit Gaming OC (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Bitfenix MH100 1000W 80+ Gold PSU 4x120mm ARGB Fan ATX Temperli Cam Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Samsung 990 EVO PLUS MZ-V9S1T0BW 1TB 7150/6300 MB/sn PCIe NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com
Bunları alıp gerisini toplama yapsam nasıl olur Gaming gecesindeler.

O PSU'nun iyi olduğunu inan hiç düşünmüyorum sorun 700W olması değil. Diğeri daha mantıklı B850M anakart ve kasa olarak Prime iyi model yine dandik değil.

Cevap verir misiniz?
Hangileri alınır.

Son düzenleme:

Fiyatlar ic açıcı değil o kasada iyi değil parasına değmez. Bu attığım sistemlere bak indirim iyi olursa alınır 9070XT olanın işlemciyi 7600X yapınca 6K ucuzluyor soğutucu fena değil kalan parçalar özellestirmeleri iyi exercia Pro var SSD ozellestirmede Gamepower Warcry 2. versiyon gibi bir şey gördüm PSU'su cok iyi midir sanmıyorum ama kasa için alınabilir belki.

Ortadaki biraz pahalı ve 3. markası PNY bilmiyorum 1. alsam nasıl olur özelleştirme yapmsam mı? 1. sistemmi daha iyi 3.mü

Ortadaki biraz pahalı ve 3. markası PNY bilmiyorum 1. alsam nasıl olur özelleştirme yapmsam mı? 1. sistemmi daha iyi 3.mü

Şu an Gaming gecesindeki Max 60k ya alınabilecek en iyi sistem nedir bakar mısınız size zahmet hızlı bakabilir misiniz?

Fiyat yazamiyor ki bakamam indirim gelene kadar. PNY iyi markadır. 1. sistemde işlemci temel farktı herhal özellestirmelere çok bakmadım. X3D olmasi 1080P'de daha avantajlı.

Fiyat yazamiyor ki bakamam indirim gelene kadar. PNY iyi markadır. 1. sistemde işlemci temel farktı herhal özellestirmelere çok bakmadım. X3D olmasi 1080P'de daha avantajlı.

3. mü alayım 1. mi birinde 32 GB RAM var bir de anakart özelleştiripmi almalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…