55 bin TL oyun için sistem önerisi

BitFenix iyi değil 60k içinde cok o ya.

Sadece SSD değiş PSU kaliteli zaten sadece SSD değiş.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum peşin fiyatına taksit imkanıyla alacağım alamam o sistemi aralarından en iyi PSU galiba BitFenix'in o yüzden onu alacağım.

Gaming gecesini bekliyorum.

SSD KC3000 iyi değil mi? He siz diğer sistemden bahsediyorsunuz pardon.

Peşin fiyatına 10 taksit var Hepsiburada'da oradan al BitFenix elinde patlarsa görürsün

3 taksitle 55 veriyorsan 10 ile bunu da verirsin vermedin mi 51kya 5070 sistem var 10 taksit aynı satıcı.

Sen harbi bana çok yardımcı oldun o zaman bana Max64K ya hepsibu aradadan alınabilecek en iyi sistemi atar mısın 10 taksit olanlardan.
Masaüstü olacak.
Link atarsan iyi olur.

İşlemci kasa PSU iyi olsun.

Hocam ince hesaptan da PNY 5070'li sistem vardı kasasıda iyi ne dersiniz Gaming gecesini bekleybilirim ne dersiniz?

Son düzenleme:

Sabah konu açtığım zaman alacaktın sistem 55k 5070 vardı 10 taksit şu an 63K minimum.
Sistem linki at.

9070XTli taksit imkanı olan sistem önerir misin?

Son düzenleme:

Kendi sitesinde şöyle bir sistem mevcut. Malesef vade farksız taksit yok.

Ben de araştırıyorum emin değilim fiyatlar iyi midir normal midir hangi hazır sistem mantıklıdır. Elle toplamak daha mı mantıklıdır diye.

1 ram 13k elle toplamak ölüm fermani olur

Vento kasa exercia ssd b650m e anakart yapman lazım fiyat fazla geliyorsa 9700x yap işlemciyi biraz düşer fiyat.

Keşke görseymişim. Ben de 65K ' ya kadar sistem bakıyorum. 9070XT veya 5070'li.
Taksit lazîm değilse gaming gende 9070xt b850mk fsp psu 9500f sistem var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…