55 bin TL sistem önerisi

Aynen kalan parayı da cebimden dedem veriyor ama değil mi?
DLSS işin içine girince 4070 Super ile yarışıyor. Ayrıca NVIDIA üzerinden gitmek istiyor arkadaş. 4080 Super için ne kadar eklemeliyim diye de belirtmişti öncesinde. Tabii konuyu okuduysanız.

Sadece kabaca bir şeyler belirtiyorsunuz. Piyasadan haberiniz yok.

Aradaki %10'luk bir fark için 8000 TL vermek isterseniz hiç durmayın.

İçime bir sinmedi kasa VRAM açısından vs. fakat öneri için teşekkürler not aldım.
İçime sinmedi derken hocam? CC560 gayet kaliteli bir kasa. İçindeki PSU'da kaliteli. Sizi anlamadım pek. Hem bütçeme uygun olsun hem de isteklerim fazla olsun. Paranız varsa isteğiniz fazla olur. Biz de ona göre öneri yaparız. Daha mantıklı değil mi?

Aradaki %10'luk bir fark için 8000 TL vermek isterseniz hiç durmayın.
Kime söylüyorsunuz?

Sakinliğimizi koruyalım

@pawEn bana rica edersem soğutucusu ile tamamen hazırlanmış sağlam bir kasa önerir misin fiyat sklasını dediğim gibi 3K falan oynatırız

Aynı şekilde oyunlar için gerek FPS olsun gerek görsel açıdan ekran kartınında tam performans verebileceği bir ekran önerir misin?

Orada DLSS var ise burada da FSR var. Kaldi ki 20k'ya 4K'yi bile oynatabilecek bir ekran karti soz konusu oldugu zaman bayagi bir avantajli oluyor. Videoyu bir daha izlemeni tavsiye ederim.
Senin sistemden cok daha iyi bir FPS verecek sistemi, benim bahsettigim parçaları indirimlerle birlikte cok daha ucuza toplayabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pahalı oluyor benim sisteme kıyasla. 32GB RAM yapmasa bile pahalı oluyor ki o zaman da benimki iyi oluyor.

İçeriği yanlış okumuşum şimdi fark ettim parçaların kaliteliğini zaten soğutucu vs göremedim ondan dolayı belirtmek istedim ^^

Tamam topla bekliyorum. RTX serisi kart isteniyor hala 7900GRE'den bahsediyorsun.

Bunca araştırmayı biz boşuna yapmışız değil mi? 7900GRE'yi de bilmediğimi sanıyorsun yüksek ihtimalle. Dediğin parçalarla benimkinden daha ucuz bir sistem toplarsan tebrik edeceğim. İşlemciyi üfleyerek soğutmayacağını unutma. Montaj parasını da cebinden sen vermeyeceğine göre onu da ekle.

Montaji kendisi yapar zor bir islem degil ben cevap yazdigim sirada arkadas daha rtx ekran karti istedigini soylememisti. Yazilanlari deden okuyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…