Merhaba arkadaşlar 55k TL civarina bir sistem ariyorum ben iki tane yaptim amacim tamamen 1080P'de FPS oyunlari oynamak Valorant gibi daha iyi olur dediginiz bir şey var mı yardimci olursaniz sevinirim.
Sistem linkleri:Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Merhaba arkadaşlar, 55k TL civarina bir sistem ariyorum ben iki tane yaptim amacim tamamen 1080P'de FPS oyunlari oynamak Valorant gibi daha iyi olur dediginiz bir şey var mı? Yardimci olursaniz sevinirim.
Tam cikmamis ama 4060 Ti 16 GB 4070 Super ise 12 GB ikisinde de ayni anakarti kullandim ASUS TUF Gaming B650M-E Wi-Fi degistirmem gereken bir şey var mı hangisi daha iyi olur.
@584297 hocam yardimci olursan sevinirim.
...Merhaba arkadaşlar, 55k TL civarina bir sistem ariyorum ben iki tane yaptim amacim tamamen 1080P'de FPS oyunlari oynamak Valorant gibi daha iyi olur dediginiz bir şey var mı? Yardimci olursaniz sevinirim.
Tam cikmamis ama 4060 Ti 16 GB 4070 Super ise 12 GB ikisinde de ayni anakarti kullandim ASUS TUF Gaming B650M-E Wi-Fi degistirmem gereken bir şey var mı hangisi daha iyi olur.
@584297 hocam yardimci olursan sevinirim
Yardim edecek yok mu
PC'den anlayan yok mu yahu.
İşlemciyi 7800x3D yap. Soğutucuyu Masterliquid 240 yap. SSD'yi de minimum MLD olanı yap. Bütçe doğrultusunda kafana göre 980 falan da yapabilirsin SSD'yi.
Evet gold e-sports olanla aynı. B serisi olduğu için overclock falan da yapabilirsiniz. İşlemci ve ekran kartını rahatça besleyebilecek bir anakart.Hocam anakart ne olacak sizce üstteki sistemlerle kullandigim anakartla bu aynimi.
Evet Gold e-sports olanla aynı. B serisi olduğu için overclock falan da yapabilirsiniz. İşlemci ve ekran kartını rahatça besleyebilecek bir anakart.
ASUS TUF Gaming B650M-E Wi-Fi kullandim bi test videosuda vardi atayimEvet gold e-sports olanla aynı. B serisi olduğu için overclock falan da yapabilirsiniz. İşlemci ve ekran kartını rahatça besleyebilecek bir anakart.
Hocam attigim sslere baktinizmi
ASUS TUF Gaming B650M-E Wi-Fi kullandim bi test videosuda vardi atayim
Hocam attigim SS'lere baktinizmi.
ASUS TUF Gaming B650M-E Wi-Fi kullandim bir test videosuda vardi atayim.
Çok önemli değerler değiller. Önemli olan anakartın işlemciyi besleyip beslememesi. Attığım model yeterli olacaktır.Hocam attigim sslere baktinizmi
ASUS TUF Gaming B650M-E Wi-Fi kullandim bi test videosuda vardi atayim
Burada daha ust seviye bir islemci kullaniliyor ama anakart derecelerini gorebiliyorsunuz.
Çok önemli değerler değiller. Önemli olan anakartın işlemciyi besleyip beslememesi. Attığım model yeterli olacaktır.
Isınsa bile performansa etki etmez. Gerek yok değiştirmene.Hocam isinma problemi olmaz degilmi anakarti degistirmeme gerek yok yani.
Isınsa bile performansa etki etmez. Gerek yok değiştirmene.
4060 TI nasıl 7900'den daha fazla FPS veriyor? Ayrıca benim attığım sıvı soğutma daha kaliteli.Hocam FPS tesi yaptığımda ikisi de ayni FPS'i veriyor ayrica tamamen 1080p icin kullanacagim Valorant LoL gibi oyunlar oynayacagim attigim 4060 Ti'li sistemle ayni FPS veriyor Valorant'ta ayrica o sistemin sivi soğutucusuyla anakarti ve kasasi daha iyi icime o daha çok sindi ama.
Site adi PC Build FPS calculator.