55 bin TL sistem önerisi

Elonkusk

Zeptopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, elimde yeni aldığım NZXT H9 Elite kasam var 55k bütçem var. Yukarısına çıkamam. Kasa dışında hiçbir şey almadım. Bu bütçeye hangi sistem parçalarını önerirsiniz? En iyi bir şekilde nasıl değerlendiririm?

farkındayım ama kasam zaten var ve parçaları beyaz düşünüyorum ...
Hocam siyah-beyaz karisik estetik bir sey yapin bence. Beyaz parcalar birazcik daha pahali oluyor cunku.

Hocam siyah-beyaz karisik estetik bir sey yapin bence. Beyaz parcalar birazcik daha pahali oluyor cunku.
oda olabilir şuan için düşündüğüm parçalar şöyle
SAPPHIRE rx 7800 xt whıte
R5 7600X
MSI B650M gamıng plus 6800+ beyaz
2x crucial pro 16gb 6000mhz ddr5 soğutuculu ram
kingstone 1TB 7000/6000 ssd
corsair 750w 80+gold

sizce şuanlık iyi mi yoksa parça öneriniz var mı ? ek olarak ssd ram ve anakart ı fiyat olarak düşürüp 4070 super düşündüm ..

Ekran Kartı: 7800XT
Anakart: MSI B850M Pro Wifi -
İşlemci: Ryzen 7 9700X
RAM: Gskill Trident Z5 (Opsiyonel)
Sıvı Soğutma: Corsair H100 Liquid

PCI-e 5.0 - DDR5 bir sistem.

Beyaz sistem topladığım için ekran kartının 26k gibi bir fiyatı var ve PSU ve SSD gerekiyor.

Son düzenleme:
anakartın da işlemcinin de pcie 5.0 olmasını tavsiye ederim. 4070 Super alınabilir. İyi kart. Ya da 5060 beklenebilir aynı fiyata çıkar.

Anakartın da işlemcinin de PCI-e 5.0 olmasını tavsiye ederim. 4070 Super alınabilir. İyi kart. Ya da 5060 beklenebilir aynı fiyata çıkar.

Geçtiğimiz günlerde vatan a gidip biraz oradaki kişiler ile konuştum fakat bu bütçeye 4070s toplayamazsın gibi şeyler söylediler aslında düşüncem 4070s di emin değilim hala araştırmaya çalışıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı