55 Bin TL sistem toplama

wasp61

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. İlk defa bilgisayar toplayacağım. Uzun araştırmalar sonucu aşağıdaki parçalarda karar kıldım. Net bir bütçe yok genel olarak CS:GO 2 oynuyorum ama yeri gelir başka oyunlarda oynarım ama genel ağırlık olarak CS:GO 2 oynuyorum. Ekran kartını 5060 Ti 16 GB olarak düşünüyorum. 7700 XT ile arasında gidip geldim. Şu aşamada hem sistemle alakalı hem de ekran kartı ile alakalı olarak fikirlerinize ihtiyacım var. İlla bütçe belirtmek gerekirse 55.000 lira civarı. Parçalar indirime girdikçe almayı düşünüyorum şu bir hafta içerisinde.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 49

7800x3D'yi soğutmak için Thermalright yetersiz kalabilir.

7800x3D'yi soğutmak için Thermalright yetersiz kalabilir.
Hangi soğutucuyu önerirsiniz ?

Ayrıca almayı düşündüğüm kasada :

Grafik Kartı Uzunluk Sınırlaması: 335 mm
305 mm (önceden kurulmuş fanlarla)
ibaresi var.
5060 ti 292 mm. Kasaya sığar mı ?

Yalnız o 3600 liraya gördüğünüz Viper Venom RAM'lar 2 tane tekli olarak gönderiliyor. Dual channel çalışmama olasılığı var bilgin olsun.

Hava soğutma yeterli gelirse tercihimdir.
Yalnız o 3600 liraya gördüğünüz Viper Venom RAM'lar 2 tane tekli olarak gönderiliyor. Dual channel çalışmama olasılığı var bilgin olsun.
Evet siz deyince farkettim ve araştırınca dual çalışmama riskinin çok düşük olduğunu farkettim. Alınabilir bir risk gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…