55 bin TL'ye dizüstü önerisi

Bütçe
55000

AliOmer1

Femtopat
Daha fazla  
55 bin TL civarı bütçem var. Hangi laptopu alacağım konusunda çok kararsızım. Ne desem kötü deniyor. Hiç düzgün PC yok mu bu özelliklerde?

Bu ikisini söylüyorlar Dell de yazılım problemi var diyorlar ama sağlam diye biliyorum. Acer güç dağılımı yapamıyor, ısınıyor. 100 derecelerde kendini korumaya alıyor diyorlar. Başka önerilerinize de açığım. Ben mi geri kaldım bilmiyorum. ASUS MSI PC işinde iyi diye biliyorum ama kimse önermiyor. Fiyat bu bantta olduğu sürece özellikler daha düşük PC'ler de olur. Yorumlarınızı bekliyorum.

55 bin TL civarı bütçem var. Hangi laptopu alacağım konusunda çok kararsızım. Ne desem kötü deniyor. Hiç düzgün PC yok mu bu özelliklerde?

Bu ikisini söylüyorlar Dell de yazılım problemi var diyorlar ama sağlam diye biliyorum. Acer güç dağılımı yapamıyor, ısınıyor. 100 derecelerde kendini korumaya alıyor diyorlar. Başka önerilerinize de açığım. Ben mi geri kaldım bilmiyorum. ASUS MSI PC işinde iyi diye biliyorum ama kimse önermiyor. Fiyat bu bantta olduğu sürece özellikler daha düşük PC'ler de olur. Yorumlarınızı bekliyorum.
bir de bu var en garanti bu diyenler de var

Son düzenleme:

Bu kesinlikle bu fiyat bandındaki en iyi cihazlardan biridir. Pişman etmez.

Bu kesinlikle bu fiyat bandındaki en iyi cihazlardan biridir. Pişman etmez.
Isınma sorunu yaşayan cok var önermem.

Adam güzel önerme yapmış. O MSI modelinin renk gamutu dışında hiçbir sorunu yok. 4070 ile 4080 arasında performans farkı zaten dağlar kadar tartışmaya kapalı.

Tamam da ben zaten önerdiği cihaza bir şey demedim. 10 bin az para mı?

Şimdi bana önerilenler Dell HP Acer ikisi i9 biri i7 ama diğer ikisinde problemler olabiliyor diyorlar yazılımsal vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı