RTX 4070 veya 4060 en kötü 4050'li bir laptop istiyorum. Bütçem 55k. Bir şeyler önerir misiniz? Şu anki laptopum Monster gene Monster almak mantıklı olu lr mu?
Monster Tulpar T7 V20.6'ya bakabilirsin ya da genel olarak Tulpar serilerini inceleyebilirsin. Ek olarak, Casper Excalibur serisine de göz atabilirsin.
Monster Tulpar T7 v20.6'ya bakabilirsin ya da genel olarak Tulpar serilerini inceleyebilirsin. Ek olarak, Casper Excalibur serisine de göz atabilirsin.
RTX 4070 veya 4060 en kötü 4050'li bir laptop istiyorum. Bütçem 55k. Bir şeyler önerir misiniz? Şu anki laptopum Monster gene Monster almak mantıklı olu lr mu?
Monster Tulpar T7 V20.6'ya bakabilirsin ya da genel olarak Tulpar serilerini inceleyebilirsin. Ek olarak, Casper Excalibur serisine de göz atabilirsin.
RTX 4070 veya 4060 en kötü 4050'li bir laptop istiyorum. Bütçem 55k. Bir şeyler önerir misiniz? Şu anki laptopum Monster gene Monster almak mantıklı olur u?