55 bin TL'ye laptop önerisi

Arseniy

Femtopat
Daha fazla  
RTX 4070 veya 4060 en kötü 4050'li bir laptop istiyorum. Bütçem 55k. Bir şeyler önerir misiniz? Şu anki laptopum Monster gene Monster almak mantıklı olu lr mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki evet ama öğrenciyim.

Yurtta kasa koyma gibi bir imkanım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki evet ama öğrenciyim.

Yurtta kasa koyma gibi bir imkanım yok.
Monster Tulpar T7 V20.6'ya bakabilirsin ya da genel olarak Tulpar serilerini inceleyebilirsin. Ek olarak, Casper Excalibur serisine de göz atabilirsin.

Monster Tulpar T7 v20.6'ya bakabilirsin ya da genel olarak Tulpar serilerini inceleyebilirsin. Ek olarak, Casper Excalibur serisine de göz atabilirsin.

Excalibur mu? Casper bedava verilse alınacak marka değil.

RTX 4070 veya 4060 en kötü 4050'li bir laptop istiyorum. Bütçem 55k. Bir şeyler önerir misiniz? Şu anki laptopum Monster gene Monster almak mantıklı olu lr mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu farklı bir modeli ama termal tasarımlar aynıdır.

Evet bunu ben de gördüm ama daha iyisini bulabilirim belki diye bekliyorum şimdilik

Monster Tulpar T7 V20.6'ya bakabilirsin ya da genel olarak Tulpar serilerini inceleyebilirsin. Ek olarak, Casper Excalibur serisine de göz atabilirsin.
Excalibur hakkında ciddi manada sıkıntılı olduğunu gördüm o yüzden onları seçenek olarak görmüyorum. 10 kisiden 8 i sıkıntı yasadiysa vardır bir şey

En kötü laptopları öner demedi.
RTX 4070 veya 4060 en kötü 4050'li bir laptop istiyorum. Bütçem 55k. Bir şeyler önerir misiniz? Şu anki laptopum Monster gene Monster almak mantıklı olur u?
Mantıklı olmaz. Fiyatları şişiriyorlar giriş seviyesi cihazlar için.

Herkese teşekkür ederim snrm hp victuslara bakacağım ve bana en uygun olani seçeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…