55 bin TL'ye masaüstü bilgisayar toplama

@Andorsine peki bu parçaları tek tek satın alsak sence nasıl olur, bir de 40 bin lira olmuş buna 5 bin lira daha eklesek sence nasıl. 10 bin lirayı da ekipman hallederiz.

@Andorsine peki bu parçaları tek tek satın alsak sence nasıl olur, bir de 40 bin lira olmuş buna 5 bin lira daha eklesek sence nasıl. 10 bin lirayı da ekipman hallederiz.
Tek tek satın alma opsiyonu şöyle önce akakçe vs. gibi sitelerden tek tek parça fiyatına bak sonra uyumluluğu kontrol et eğer uyumlu ise ve darboğaz yapmazsa alınabilir.Sanırım siz NVİDİA taraftarısınız o yüzden şu linke de göz atın:

Monitör olarak da bu gayet ideal.
Klavye mouse gibi bileşenleri sizin zevkinize bırakıyorum.

veya buna göz at.

Son düzenleme:
Bu bütçede toplama çok daha iyi olur.
9K monitor ve ekipmanlar için ayırılabilir,46K 4070 Tİ sistem toplanır.
@Slippin Jimmy0

Son attığınız güzel gibi.

Son attığınız bilgisayarın anakartı RAM'i ve işlemcisi sizce nasıl, çok iyi bir performans bekleyebilir miyiz bu bilgisayardan.

Siz nasıl bir şey önerirsiniz.

Son attığınız güzel gibi.

Son attığınız bilgisayarın anakartı RAM'i ve işlemcisi sizce nasıl, çok iyi bir performans bekleyebilir miyiz bu bilgisayardan.

Siz nasıl bir şey önerirsiniz.
İstediğinizi seçin bu sistem 2k da oyun oynatır bu arada ben olsam 2k monitör alırdım 27 inç.

@LoopCover

Hemen bir göz atıyorum.

Hemen bir göz atıyorum.

@conslecter bilgisayarı aldıktan sonra ileri zamanlarda RAM'leri 64 GB'ye yükseltmeyi planlıyorum, anakart bu tarz bir şeye uyumlu mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…