55 bin TL'ye Rampage PSU olan Chimera 7A sistem alınır mı?

Hocam merhaba, ben Rampage 600W'lık psu kullanıyorum. Sistem yaklaşık 5 senelik. Sistemin kaldırabildiği en ağır oyunlardan 3 boyutlu çizim programlarına ve o çizimlerin renderlarına kadar sistemi yorabilecek uygulamaları kullandım. 5,5 senede herhangi bir reset sorunu dahi yaşamadım.

Ayrıca güç kaynaklarının kolayca patlayacak ürünler olduğunu hiç zannetmiyorum. Önceki çalıştığım yerde laboratuvarda toplamı 6-7 milyon TL edecek 3 makineyi besleyecek güç kaynağını merdiven altı bir yerde yaptırmıştık. Aynı şekilde başka bir laboratuvar makinesinde elektrik hattındaki voltaj dalgalanmasından dolayı sorun olmuştu ve sadece sigorta yanmıştı. 60 liraya değiştirmiştim.

Zaten son yıllarda bu psu'lar Türkiye pazarında çok yaygınlaştı ve ciddi sorunlu olsalar kimse satmazdı diye düşünüyorum. Yeni kasa alırken toplama yaparsam 300-400 TL fazlasını verir başka marka alırım ancak hazır sistem alıyorsam pek sorun etmem. Dediğim gibi benim kullandığım başka bir model, sadece marka kullanıcısı olarak yorumluyorum.

Sistem linki: Chimera 7A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj

Bu sistemdeki PSU güvenilir mi? Yakın zamanda uygun fiyata böyle sistemler gelir mi? Limit 55 bin TL.

Kasa linki: V4 750W 80 Plus Atx Mid-T Oyuncu Kasası-Beyaz
Sistemin güncel fiyatı 48.5k ben bi kaç geliştirmeyle 53.7 k ya almayı planlıyorum.
Bence gayet güzel bi sistem ama tabii sonuç ne olur bilmiyorum

Sistem linki: Chimera 7A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj

Bu sistemdeki PSU güvenilir mi? Yakın zamanda uygun fiyata böyle sistemler gelir mi? Limit 55 bin TL.

Kasa linki: V4 750W 80 Plus Atx Mid-T Oyuncu Kasası-Beyaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…