Merhaba arkadaşlar bu bütçede PC toplamayı düşünüyorum. 3D modelleme, render ve 2K oyun için kullanacağım tavsilerinizi bekliyorum. Parça parça da toplayabilirim toplu da, ikinci el veya sıfır fark etmez.
PC HOCASI-GG16 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600 ve GALAX RTX 5070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
GAMING-RX9070XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
Al geç. Bu fiyata en iyisi bu. Ozellestirmlerden işlemciyi 9600 yapmani ve rami 32 gb ram yapmani öneririm. (Yeni okudum render yapıyormuşsun 5070 sistem almanı öneririm o zaman.)
PC HOCASI-GG16 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600 ve GALAX RTX 5070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
@Aora attığım sistem 48.800 TL ediyor. Yani bütçenizin altında kalıyor. Altta özelleştirme seçenekleri mevcut. Farklı işlemci seçebilirsiniz. Mesela işlemci 9700X olabilir, render performansı olarak 7800X3D'den daha iyi.