55 bin TL'ye sistem önerisi

Lol

Megapat
Selamlar,

Hem oyun oynayabileceğim hem kodlama, AI işlerine uğraşabileceğim bir sistem almayı planlıyorum. 2 TB SSD ve 32 GB RAM olması benim için şart. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Selamlar,

Hem oyun oynayabileceğim hem kodlama, AI işlerine uğraşabileceğim bir sistem almayı planlıyorum. 2 TB SSD ve 32 GB RAM olması benim için şart. Önerileriniz için teşekkür ederim.
Bu işi yapanların %90'ı Intel işlemci ve Nvidia ekran kartı kullanıyor.
Bu tam size uygun. RAM'i 32 GB ve soğutucuyu Fazeon A3120TRA yap. Anakart Z serisi üst seviye tam sizin için ve LCD ekranlı akvaryum kasa var.

Selamlar,

Hocam eğer AI işleriyle uğraşmıyor olsaydınız herkes AMD önerirdi ama AI için NVIDIA ideal
Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj bu sistemi özelleştirip alabilirsiniz

Intel daha iyi bence de

Selamlar,

9700X + 5070'li benchmark testleri inanılmaz iyi duruyor, kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…