55 bin TL'ye sistem önerisi

• Konuyu başlatan ardddqq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 111
Bütçe
55000

ardddqq

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba haftaya kasa almayı düşünüyorum. Gerek toplama gerek OEM fark etmez bana 45 - 55 bin TL arası uzun ömürlü darboğaz veya drop yaşatmayan sıkıntı yaratmayan bir sistem lazım. Biraz araştırdım ve AMD Ryzen 5 7600X - RTX 3060 ikilisi kafama yattı oynayacağım oyunlar belli. Valorant, CS, FiveM, PUBG, Rust, Rainbow Six. Sizce bu oyunlarda sorunsuz sıkıntı yaratmadan yüksek FPS'lerde drop yemeden bu fiyat bandında alacağım en iyi sistem hangisidir?

@ardddqq Şu anda müsait değilim sistem öneremiyorum ama o bütçeye o sistem alınmaz.

Sistem dediğim o ikili.
bende bu fiyatlara yeni bir pc toplayacağım sadece diğer yorumlardan bilgi edinmek için yorum atıyorum :D

Atmadan önce stoğu kontrol ederseniz iyi olur.

Daha sabah vardı baktığımda teşekkür ederim.

Kral AMD'den pek memnun değilim ya yıllardır kullandım hiç NVIDIA sistemim olmadı bütçemden dolayı sağ olasın bakayım bir

AMD eskiden sıkıntılıydı fakat 6000 serisinden sonra kendini düzeltti NVIDIA bozmaya başladı ayrıca attığım sistemin stokunu kontrol etmeyi unutmuşum onun için kusura bakmayın size önerim Gaming gecesini beklemeniz.

80 90 bin olması lazım demiyor, bu bütçeye 3060 ekran kartlı sistem alınmaz diyor. Teknolojiye biraz yabancı kaldınız galiba 3060 düşünürken.
evet yıllardır ps5 de takılıyordum o yüzden geri kaldım baya donanım işlerinden

Daha sabah vardı baktığımda teşekkür ederim.

AMD eskiden sıkıntılıydı fakat 6000 serisinden sonra kendini düzeltti NVIDIA bozmaya başladı ayrıca attığım sistemin stokunu kontrol etmeyi unutmuşum onun için kusura bakmayın size önerim Gaming gecesini beklemeniz.
gaming gecesi ne zaman olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı