55 günde TYT matematiği bitirip mi geçmeli, ilk 12 gün bitirip direkt AYT'ye mi?

ballisthenos

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Şu an sınava yaklaşık 230 gün kaldı ve ben sayısalda sıfırdan başlıyorum.
Hedefim ilk 20 bin.

Şu anda kafamda bir ikilem var:

55 gün boyunca TYT matematiği mükemmel şekilde bitirip sonra AYT'ye geçmek mi daha mantıklı,
Yoksa.
ilk 10–12 gün sadece temel konular (kümeler, fonksiyon, sayılar) çalışıp direkt AYT'ye geçmek mi daha verimli olur?

Süre az olduğu için AYT'ye erken geçmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum ama emin olmak istedim.
Sizce hangi sistem daha iyi olur?

Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:

TYT matematik bitmez genel anlamda TYT bitmez sen kendini bir yere kadar geliştirirsin ondan sonra denemelere girerek netini yükseltirsin TYT ile AYT'yi aynı anda götürmeni tavsiye ederim cuma cumartesi pazar pazartesi TYT geri kalan günlerde AYT yapabilirsin.

Hocam bence AYT'ye geçmek için 55 gün beklemeyin çünkü ocağın yarısına kadar gelmiş olur bu da belki konuları geciktirebilir.

Bence hocam yaklaşık 1 ay boyunca TYT matematikteki ilk 12 konu ve fonksiyon, küme konularını bitirmeye çalışın.

Bitmezse de en azından temeliniz olmuş olur.

Mesela ben AYT matematiğe geçmeden ilk 12 konu kümeler ve fonksiyonları bitirip geçecektim ama tembellik yaptığım için yetişmedi.

Bu yüzden şu an başladım AYT matematiğe.

Fonksiyonu da alttan alttan bir şekilde her gün çalışarak ilerletiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…