55 inç QLED mi 65 inç Crystal UHD mi?

Hangi TV'yi alırsan al bazı filmler hatta filmlerin çoğunu tam ekran izleyemiyorsun, bu soruna şimdiye kadar hiçbir platform çözüm sunamadı.

Dediğim gibi televizyonu ailem kullanacak ve sadece uydudan izlenecek çok nadir YouTube Netflix kullanılır. O yüzden sorun olacağını sanmıyorum.

Dediğim gibi televizyonu ailem kullanacak ve sadece uydudan izlenecek çok nadir YouTube Netflix kullanılır. O yüzden sorun olacağını sanmıyorum.
O zaman bunca ücret ödemeye değer mi bilemiyorum. Ulusal kanallarda çok büyük farklar göremedim ben markalar arasında. İlla ki biraz daha netlik katıyor ama değer mi işte?

O zaman bunca ücret ödemeye değer mi bilemiyorum. Ulusal kanallarda çok büyük farklar göremedim ben markalar arasında. İllaki biraz daha netlik katıyor ama değer mi işte?

Değmez fakat uzun ömürlü olması için Samsung gibi markalar tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum bu nedenle zaten 65 inç olan neredeyse en ucuz 65inç o yüzden pek yapacak bir şey yok gibi eğer Samsung LG Philips gibi markaların dışına çıkılmıyorsa varsa tavsiyeniz bekliyorum.

Uydu yayınları da olsa panel ve aydınlatma kalitesi önemli. Şahsen Edge LED kullanan bir cihazı evime sokmam. O üç model arasından da sadece Philips’i alırdım. En azından Direct LED kullanıyor. Bununla birlikte ses kalitesi de çok önemli. Philips’te 40W hoparlör mevcutken diğer iki model Samsung’ta 20W hoparlör var.

Size tavsiyem şu olacak, Philips ailemde vardı çok uzun süre kullandılar şu an sadece Youtube kullanılıyor, diğer uygulamalara işlemcisi yetişemiyor. LG kendim iki yıldır kullanıyorum Oled C1 modelini. Gayet güzel iki yıldır hiçbir şey kaybetmedi ancak sizin bütçenizi aşıyor. Nanocell model tercih ederseniz onlar biraz daha uygun LG’nin. Samsung’u denemedim, kullanan kimseyi de görmedim ancak şu tavsiyeyi vereyim ola ki ileride Youtube bile kullanma durumları olacaksa kesinlikle kumandanın tıpkı Mouse gibi kullanılabildiği bir modeli alın her ne kadar sesli komut özellikleri felan olsa da Mouse özelliğini hiçbiri tutmuyor. Samsung Qned veya Qled leri ulusal kanal kullanıcıları için ideal olabilir çünkü led yanığı dediğimiz olaylar bildiğim kadarıyla bu modellerde çözülmüş. Attığınız TV ler iyi, ses özelliğine ben olsam takılmam çünkü kendim hoparlörünü yüksek Watt seçtim, apartmanda yaşadığım için şimdiye kadar onun farkını elde edemedim. Dediğim özellikleri karşılıyorsa herhangi bir mağazada gözünüzle görerek güzel görüneni alabilirsiniz, üzeceğini sanmıyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı