yakupgörür Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 4 7 Mayıs 2020 #1 Selamın aleyküm. Öncelikle benim 8.sınıf ilk donem notum 55 falan. Sınava çalışıp da puanımı orta dereceye getirebilirsem güzel bır lıseye gidebilir miyim?
Selamın aleyküm. Öncelikle benim 8.sınıf ilk donem notum 55 falan. Sınava çalışıp da puanımı orta dereceye getirebilirsem güzel bır lıseye gidebilir miyim?
Karamurselee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2020 #2 yakupgörür dedi: Selamın aleyküm. Öncelikle benim 8.sınıf ilk donem notum 55 falan. Sınava çalışıp da puanımı orta dereceye getirebilirsem güzel bır lıseye gidebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet gidebilirsin düzenli çalışmaya bak.
yakupgörür dedi: Selamın aleyküm. Öncelikle benim 8.sınıf ilk donem notum 55 falan. Sınava çalışıp da puanımı orta dereceye getirebilirsem güzel bır lıseye gidebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet gidebilirsin düzenli çalışmaya bak.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.843 Makaleler 18 Çözümler 452 Yer Valisiz Vilayet! 7 Mayıs 2020 #3 Zoru başarmak kolaydır,imkansız biraz zaman alır. Albert Einstein Çalışırsan yaparsın.
yakupgörür Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 4 8 Mayıs 2020 #4 teşekkürler . konu kilit yapabilirsiniz.