Symbol en temizi bence o fiyatta.Merhaba arkadaşlar. Maksimum bütçem 550 bin TL. İlk arabam olacak. Beni sanayiye pek uğratmayacak ve satılması kolay bir araba önerebilir misiniz? Acemiliği bu arabayla atıp bir sene kullanıp satıp daha iyi bir araba alma düşüncem var.
Merhaba arkadaşlar. Maksimum bütçem 550 bin TL. İlk arabam olacak. Beni sanayiye pek uğratmayacak ve satılması kolay bir araba önerebilir misiniz? Acemiliği bu arabayla atıp bir sene kullanıp satıp daha iyi bir araba alma düşüncem var.
Corsa 1.3' ü rahatça satabilir miyim ?Biraz daha bütçenizi esnetirseniz kesinlikle Mazda 6 tavsiye ederim. O fiyata bu kadar keyif alacağınız az araba vardır.
Bunun haricinde acemiyseniz sedan ve büyük arabalar yerine daha küçük arabalar tercih etmemiz daha doğru olacaktır. Bunun neticesinde 1.2 Corsa,1.3 Corsa, zor ama 1.4 Polo,1.5 dCi Clio'lar olabilir.
Corsa 1.3'ü rahatça satabilir miyim?
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...pel-corsa-1.3-cdti-tramersiz-1269744496/detay1.3 CDTI Corsa'lar arasında en çok ilana sahip olan araçtır. Satma konusunda başınız ağırmaz.
Öğreneceğim hocam sayende bir araç daha öğrendim. Bu araba almak ne kadar zor bir şeymiş ya. Bir tanıdığa başvurmam gerekiyor galiba. Hiç anlamıyorum bu araba işinden ama modelleri kafamda belirledim. İlk sırada senin dediğin araç Opel Corsa 1.3 cdti. İkinci sırada Ford Fiesta 1.4 Titanium. Üçüncü sırada Fiat Linea 1.3 Multijet. Bu üç araçtan birini almayı düşünüyorum.1 yaş genç olmasına rağmen 7000 km geride, trameri yok tek eksiği 4 parça boya ve kaputta güneş lekesi olması. Diğer taraftan km olarak daha yüksek, yıl olarak 1 yaş yaşlı, 14 bin tramerli bir Corsa var. Attığınız 2011 Corsa'nın ağır bakımları 120 bin km de yapılmış. Diğer Corsa'nın yapılıp yapılmadığını öğrenebilir misiniz?
Öğreneceğim hocam sayende bir araç daha öğrendim. Bu araba almak ne kadar zor bir şeymiş ya. Bir tanıdığa başvurmam gerekiyor galiba. Hiç anlamıyorum bu araba işinden ama modelleri kafamda belirledim. İlk sırada senin dediğin araç Opel Corsa 1.3 CDTI. İkinci sırada Ford Fiesta 1.4 Titanium. Üçüncü sırada Fiat Linea 1.3 Multijet. Bu üç araçtan birini almayı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.