550.000TL D segment araba önerisi

• Konuyu başlatan Arel1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 78

Arel1

Hectopat
Selamlar, 550.000₺, maksimum 600.000₺ arasında; azami 150.000km civarında D segment bir araç arıyorum. Belki biraz zor olabilir ama varsa eğer SUV araçlara da bakabilirim. Hatchback istemiyorum.

Benzinli olursa eğer LPG uyumlu olursa daha iyi olur, çok cep yakar yoksa.

Şanzıman manuel veya otomatik olması fark etmez benim için.

Büyük, güvenli ve masrafsız bir araç arıyorum, tek isteğim bu.

https://shbd.io/s/Jsicu7hz ( hesap açma tarihi yeni, biraz şüpheli bir ilan )
Şu üç aracı favori listeme ekledim ancak araçlar hakkında detaylı bir bilgim yok.

Ford Mondeo’nun TDCi motorlarında enjektör, volan ve turbo arızalarının kronikleşebildiğini duydum.

Insignia konusunda ise pek bilgim yok.

Bu araçlar sizce alınmaya değer mi? Genel durumları nasıldır, tavsiye eder misiniz? Aralarında daha sorunsuz olan hangisidir? Benzinli tercih edilirse LPG uyumu konusunda sorun yaşanır mı?

Varsa farklı araç önerilerini de paylaşırsanız, birlikte değerlendirebiliriz. Aracı satmak için değil, uzun süre binmek için almayı düşünüyorum. Bu yüzden hangisi daha sorunsuzsa ona yönelmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, 550.000₺, maksimum 600.000₺ arasında; azami 150.000km civarında D segment bir araç arıyorum. Belki biraz zor olabilir ama varsa eğer SUV araçlara da bakabilirim. Hatchback istemiyorum.

Benzinli olursa eğer LPG uyumlu olursa daha iyi olur, çok cep yakar yoksa.

Şanzıman manuel veya otomatik olması fark etmez benim için.

Büyük, güvenli ve masrafsız bir araç arıyorum, tek isteğim bu.

https://shbd.io/s/Jsicu7hz ( hesap açma tarihi yeni, biraz şüpheli bir ilan )
Şu üç aracı favori listeme ekledim ancak araçlar hakkında detaylı bir bilgim yok.

Ford Mondeo'nun TDCI motorlarında enjektör, volan ve Turbo arızalarının kronikleşebildiğini duydum.

Insignia konusunda ise pek bilgim yok.

Bu araçlar sizce alınmaya değer mi? Genel durumları nasıldır, tavsiye eder misiniz? Aralarında daha sorunsuz olan hangisidir? Benzinli tercih edilirse LPG uyumu konusunda sorun yaşanır mı?

Varsa farklı araç önerilerini de paylaşırsanız, birlikte değerlendirebiliriz. Aracı satmak için değil, uzun süre binmek için almayı düşünüyorum. Bu yüzden hangisi daha sorunsuzsa ona yönelmek istiyorum.

Insignia modelini sanayideki ustalar pek önermiyordu.Çevremdeki birkaç tanıdığımda almıştı özellikle şehir içinde çok yüksek yakıt tüketimine sahip ve tutulmadığını söylüyorlar.Ama hız önemliyse gerçekten iyi gidiyor araba.

Selamlar. Fordun 2.0 dizeline ve genel olarak mondeoyu şahsen tavsiye etmem. 2.0 dizelde birçok sorun y aşamanız muhtemel. Fordlarla baya bir tecrübem oldu ve bence bu bütçede dsha makul araçlar var. Mesela b5.5 veya b6 passatlara bakabilirsiniz. B5.5de 1.9 dizel 130 beygir olanları öneririm kendim de bir süredir o araçlara bakıyorum. B6da ise bence 1.6 benzin lpgli hitler motorlu 102 beygir olanlara bakın. Otomatik araç da bir risk bence manuel ilk tercih olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı