550 bin TL araç önerisi

TeTRis0

Centipat
Daha fazla  
Birikimim var. Araç alacağım. Yaşım genç. Dolduracak güzel gidecek araç arıyorum.1.6 Honda Vti, Integra 1.8 baktım ama çok az var ve satacağım zaman elimden çıkaramam korkusu var. BMW'ler hakkında tecrübeli kişiler tecrübelerini yazarlarsa sevinirim. Klasik bir BMW korkusu var. Korkulacak kadar problemli mi yoksa değil mi merak ediyorum.

Birikimim var. Araç alacağım. Yaşım genç. Dolduracak güzel gidecek araç arıyorum.1.6 Honda Vti, Integra 1.8 baktım ama çok az var ve satacağım zaman elimden çıkaramam korkusu var. BMW'ler hakkında tecrübeli kişiler tecrübelerini yazarlarsa sevinirim. Klasik bir BMW korkusu var. Korkulacak kadar problemli mi yoksa değil mi merak ediyorum.

550 bin TL ye alacağın bmwden hayır bekleme...​

Aman diyeyim 500 bin TL ortalamasında hiç kimsenin sözüne inanıp BMW falan alma. Günümüz dünyasında ustalar arabayı kapıya yanaştırmıyor. Eline düşüren de acımıyor canın yanar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı