Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç olduğuna göre değişir hocam arkadaş alacak kendine onun adına konu açtım. Siz atın bakalım ben arkadaşa iletirim.Bütçeni arttırman mümkün mü?
Kaç olduğuna göre değişir hocam arkadaş alacak kendine onun adına konu açtım. Siz atın bakalım ben arkadaşa iletirim.
Swarın videosundan bunu buldum bir. Nasıldır acaba?SteelSeries Prime var biraz üstüne çıkınca ama benim kendisiyle iyi bir deneyimim olmadı. O bütçe de aklıma pek mouse gelmiyor. Tercihen swarcowun mouse öneri videosuna bakabilirsiniz. Her bütçe için çok güzel fareler öneriyor.
Swarın videosundan bunu buldum bir. Nasıldır acaba?
![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sorunları var mıdır peki bilginiz var mı?XT sürümü daha iyi bir tercih olur. Daha iyi bir optiğe sahip çünkü. Üstelik 100 lira kadar fark var ve bütçenize de fazlasıyla uyuyor.
Delux M625 PMW3360 bakabilirsin.
Bu bütçeye önermem.Swarın videosundan bunu buldum bir. Nasıldır acaba?
![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu bütçeye önermem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.