550 TL kasa önerisi

Ayrı olarak fan alırım derseniz şu da olabilir. (XPG İnvader sadece 2 adet fan ile geliyor, bu yüzden öyle söyledim.)

Son düzenleme:

Ranked Cygnus V2 stoğa gelirse o daha iyi bir seçim olur ama gelirse de zamlanarak geleceğini düşünüyorum.
100 R modelini kullanıyorum gayet memnunum.
Bu kasa arkadaşımda var fanları molex haberiniz olsun egzoz fanı da dahil.(Arkadaşım sırf o yüzden 3 adet fan almak zorunda kaldı .4.yü ben hediye verdim. Ve Molex olduğu için kontrol edilemiyor . Her birisi kafasına buyruk yanıyor.) Fakat fanları cidden çok kuvvetli maşallah elektrik süpürgesi gibi.

Bu kasa arkadaşımda var fanları molex haberiniz olsun egzoz fanı da dahil.(Arkadaşım sırf o yüzden 3 adet fan almak zorunda kaldı .4.yü ben hediye verdim. Ve Molex olduğu için kontrol edilemiyor . Her birisi kafasına buyruk yanıyor.) Fakat fanları cidden çok kuvvetli maşallah elektrik süpürgesi gibi.
ARGB bir fan Molex olamaz. Emin misiniz böyle olduğuna?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı