550 TL klavye önerisi

oktaywastaken

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus A520M-R Anakart
AMD Ryzen 5 5600 İşlemci
Asus GeForce RTX 4060 Ekran Kartı
Kingston Beast Black 64GB (2x32) 3600MHz RAM
Kingston NV3 1TB NVMe + Kingston A400 480GB SATA SSD
Merhaba,. Şubatta aldığım Gamepower Warlock Compact klavyemin A, D ve X tuşlarının tutukluk yapması, A ve boşluk tuşunun bazen çift basması yüzünden yeni bir klavye alacağım. Normalde bayramda biriktirdiğim parayla 550 TL'ye Royal Kludge RK61 alacaktım ancak çok kişiyi ziyaret etmedim ve çok düşük miktarda para topladım. Biriktirip ya RK61 ya da daha düşük bütçede bir klavye istiyorum.

Mekanik olmak zorunda değil ancak osu! oynadığım için mekanik olursa iyi olur. Blue switch olmasın. Rampage, James Donkey, Gamepower önermeyin lütfen, zaten onun mağduruyum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,. Şubatta aldığım Gamepower Warlock Compact klavyemin A, D ve X tuşlarının tutukluk yapması, A ve boşluk tuşunun bazen çift basması yüzünden yeni bir klavye alacağım. Normalde bayramda biriktirdiğim parayla 550 TL'ye Royal Kludge RK61 alacaktım ancak çok kişiyi ziyaret etmedim ve çok düşük miktarda para topladım. Biriktirip ya RK61 ya da daha düşük bütçede bir klavye istiyorum.

Mekanik olmak zorunda değil ancak osu! oynadığım için mekanik olursa iyi olur. Blue switch olmasın. Rampage, James Donkey, Gamepower önermeyin lütfen, zaten onun mağduruyum.
680 TL'ye çıkabilirseniz Corsair K60 RGB PRO modelini öneririm, çok iyi bir model.

680 TL'ye çıkabilirseniz Corsair K60 RGB PRO modelini öneririm, çok iyi bir model.
Evet iyi bir model ancak hemen almayacağım için indirimi bitince çok pahalı olacak. Apex 3 iyi gibi duruyor ancak RK61 mi onu mu ya da farklı bir model mi alırım belli değil şu anda. RK61 linki:

Bu fiyata neden membran alasınız ki? Boyutu sıkıntı olmayacaksa RK ürünlerine bakabilirsiniz.

Ayrıca osu! ne bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla membran klavye önerilmiyor.

550 TL'lik RK61 modeli sizin attığınız linkte çok daha ucuzmuş hocam, zaten almak istediğim bir modeldi. Site güvenilir mi peki? Adını duymadım da.

Ayrıca osu! bir ritim-müzik oyunu hocam. Basitçe ritme göre ekranda çıkan çemberlere nişan koyup tam zamanında klavyenizle tıklıyorsunuz.

Düzenleme: Ayrıca sıfır ürün satılıyor attığınız sitede, değil mi?

550 TL'lik RK61 modeli sizin attığınız linkte çok daha ucuzmuş hocam, zaten almak istediğim bir modeldi. Site güvenilir mi peki? Adını duymadım da.

Ayrıca osu! bir ritim-müzik oyunu hocam. Basitçe ritme göre ekranda çıkan çemberlere nişan koyup tam zamanında klavyenizle tıklıyorsunuz.

Düzenleme: Ayrıca sıfır ürün satılıyor attığınız sitede, değil mi?

Hepsiburada'dakiyle aynı satıcı hocam, güvenilirdir ve evet sıfır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı