550 TL klavye önerisi

bad life

Centipat
550 TL var, şu an bende ziyoulang T60 var. İade etmeyi düşünüyorum. 550 TL'ye Blue Switch Switch'i dayanıklı hot swapple uzun ömürlü 62 tuş beyaz klavye arıyorum da bulamadım. Yardımıcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
550 TL var, şu an bende ziyoulang T60 var. İade etmeyi düşünüyorum. 550 TL'ye Blue Switch Switch'i dayanıklı hot swapple uzun ömürlü 62 tuş beyaz klavye arıyorum da bulamadım. Yardımıcı olur musunuz?

Hocam eskiden o fiyatın altına Gamepower Warlock compact aldım memnunum fakat şu anki fiyatına kesinlikle alınmaz. O bütçeye mekanik klavye yok sayılır. Arkadaşların attığı klavyelerden birini alın bütçeyi arttırarak.

Hocam eskiden o fiyatın altına Gamepower Warlock compact aldım memnunum fakat şu anki fiyatına kesinlikle alınmaz. O bütçeye mekanik klavye yok sayılır. Arkadaşların attığı klavyelerden birini alın bütçeyi arttırarak.

Warlock normal aldım çok eskiden ha bire LED'leri patliyordu garantiye yolluyordum bir yerden sonra salmıştım F tuşu da bozulup duruyordu kendi kendine basıyordu oyunlarda bayağı sıkıntı çektiriyordu bana şu günlerde kompakt haricinde bir versiyonu kalmamış galiba

T60 dan devam mı etsem acaba uzun ömürlü olur mu ilk defa blue switch klavye aldım neler yapılıp yapılmadığını bilmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı