DODO91 Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11. Gen, MX350, 8/256. Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci. 14 Ağustos 2023 #21 arkadaşlar bu klavye inglizce Q'muş acaba sorun çeker miyim?
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2023 #22 DODO91 dedi: arkadaşlar bu klavye inglizce Q'muş acaba sorun çeker miyim? Genişletmek için tıkla... İngilizce öğrenmekte yardımcı olur. Sorun teşkil etmez. Sadece ç,ğ gibi harflerin yerini bilmek normal kullanım için önemli.
DODO91 dedi: arkadaşlar bu klavye inglizce Q'muş acaba sorun çeker miyim? Genişletmek için tıkla... İngilizce öğrenmekte yardımcı olur. Sorun teşkil etmez. Sadece ç,ğ gibi harflerin yerini bilmek normal kullanım için önemli.
DODO91 Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11. Gen, MX350, 8/256. Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci. 14 Ağustos 2023 #23 Bir de brown Switch mi Blue Switch mi?
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2023 #24 Ölçu kısmında 3 tane seçenek var, hangisini seçtiyseniz siparişlerimde falan belirtmesi lazım.
DODO91 Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11. Gen, MX350, 8/256. Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci. 14 Ağustos 2023 #25 DODO91 dedi: Bir de brown Switch mi Blue Switch mi? Genişletmek için tıkla... Ben Tuba dedi: Ölçu kısmında 3 tane seçenek var, hangisini seçtiyseniz siparişlerimde falan belirtmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Yok brown Switch az ses çıkarıyor galiba Blue swtich çok mu?
DODO91 dedi: Bir de brown Switch mi Blue Switch mi? Genişletmek için tıkla... Ben Tuba dedi: Ölçu kısmında 3 tane seçenek var, hangisini seçtiyseniz siparişlerimde falan belirtmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Yok brown Switch az ses çıkarıyor galiba Blue swtich çok mu?
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2023 #26 DODO91 dedi: Yok brown Switch az ses çıkarıyor galiba Blue swtich çok mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Eğer uzun saatler ders çalışıyorsanız blue switch sizi deliye döndürür.
DODO91 dedi: Yok brown Switch az ses çıkarıyor galiba Blue swtich çok mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Eğer uzun saatler ders çalışıyorsanız blue switch sizi deliye döndürür.
DODO91 Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11. Gen, MX350, 8/256. Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci. 14 Ağustos 2023 #27 Ben Tuba dedi: Evet. Eğer uzun saatler ders çalışıyorsanız Blue Switch sizi deliye döndürür. Genişletmek için tıkla... O zaman brown Switch tercih etmeliyim teşekkürler yardımcı olduğunuz için.
Ben Tuba dedi: Evet. Eğer uzun saatler ders çalışıyorsanız Blue Switch sizi deliye döndürür. Genişletmek için tıkla... O zaman brown Switch tercih etmeliyim teşekkürler yardımcı olduğunuz için.
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2023 #28 DODO91 dedi: O zaman brown Switch tercih etmeliyim teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Genişletmek için tıkla... Şey ama uzun süre programcılık gibi klavye ile uğraşlar yapıyorsanız kesinlikle brown switch tercih etmelisiniz.
DODO91 dedi: O zaman brown Switch tercih etmeliyim teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Genişletmek için tıkla... Şey ama uzun süre programcılık gibi klavye ile uğraşlar yapıyorsanız kesinlikle brown switch tercih etmelisiniz.
DODO91 Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11. Gen, MX350, 8/256. Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci. 14 Ağustos 2023 #29 Ben Tuba dedi: Şey ama uzun süre programcılık gibi klavye ile uğraşlar yapıyorsanız kesinlikle brown Switch tercih etmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Evet uğraşıyorum o yüzden brown swtich sipariş edeceğim.
Ben Tuba dedi: Şey ama uzun süre programcılık gibi klavye ile uğraşlar yapıyorsanız kesinlikle brown Switch tercih etmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Evet uğraşıyorum o yüzden brown swtich sipariş edeceğim.