Ahnohnim Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 845 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #1 Başlıktaki gibi 550TL klavye arıyorum mümkünse MediaMarkt veya Teknosa'dan öneri yapın. Bütçe zorlarsam 700'lere çıkabilir 550 maximum şu anlık. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2024
Başlıktaki gibi 550TL klavye arıyorum mümkünse MediaMarkt veya Teknosa'dan öneri yapın. Bütçe zorlarsam 700'lere çıkabilir 550 maximum şu anlık.
WYR Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 300 Çözümler 5 6 Aralık 2024 #2 Ahnohnim dedi: Başlıktaki gibi 550TL klavye arıyorum mümkünse MediaMarkt veya Teknosa'dan öneri yapın. Bütçe zorlarsam 700'lere çıkabilir 550 maximum şu anlık. Genişletmek için tıkla... Torima TK-05 Kablolu Mekanik Blue Switch Rgb Işıklı Gaming Klavye Siyah - Fiyatı, Yorumları Torima TK-05 Kablolu Mekanik Blue Switch Rgb Işıklı Gaming Klavye Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com 548TL blue switch bir klavye fakat cok kaliteli/dayanikli olmasini beklemeyin.
Ahnohnim dedi: Başlıktaki gibi 550TL klavye arıyorum mümkünse MediaMarkt veya Teknosa'dan öneri yapın. Bütçe zorlarsam 700'lere çıkabilir 550 maximum şu anlık. Genişletmek için tıkla... Torima TK-05 Kablolu Mekanik Blue Switch Rgb Işıklı Gaming Klavye Siyah - Fiyatı, Yorumları Torima TK-05 Kablolu Mekanik Blue Switch Rgb Işıklı Gaming Klavye Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com 548TL blue switch bir klavye fakat cok kaliteli/dayanikli olmasini beklemeyin.
Ahnohnim Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 845 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #3 WYR dedi: Torima TK-05 Kablolu Mekanik Blue Switch Rgb Işıklı Gaming Klavye Siyah - Fiyatı, Yorumları Torima TK-05 Kablolu Mekanik Blue Switch Rgb Işıklı Gaming Klavye Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com 548TL. Blue switch bir klavye fakat cok kaliteli/dayanikli olmasini beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam illah mekanik olması gerekmiyor yay sesi çıkarmayan kaliteli bir membranede işimi görür öyle ses hastası değilim.
WYR dedi: Torima TK-05 Kablolu Mekanik Blue Switch Rgb Işıklı Gaming Klavye Siyah - Fiyatı, Yorumları Torima TK-05 Kablolu Mekanik Blue Switch Rgb Işıklı Gaming Klavye Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com 548TL. Blue switch bir klavye fakat cok kaliteli/dayanikli olmasini beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam illah mekanik olması gerekmiyor yay sesi çıkarmayan kaliteli bir membranede işimi görür öyle ses hastası değilim.