550 TL Mouse önerisi

Bütçe
550

EmrePolar

Centipat
En: 8
Boy: 17.
Mouse alacağım Minecraft ve Valorant oynuyorum. 2 El alacağım 500-550 TL bütçem var 2 mouse arasında kaldım. Elimden geldikçe ağır olmayan ve deliksiz mouselera bakıyorum kafamda iki model kaldı, onları alta yazacağım. Bakarsanız öneri de yapabilirsiniz mümkünse drag click olsun:D

Glorious Model O
Razer Basilisk v2

Hocam önerdiğiniz mouselar birbirine çok ters. Model O çok hafif, Basilisk V2 ise çok ağır. Bir arkadaşımda Basilisk V2 var, gayet memnun. Model O da çok iyi. Drag click yapmak istiyorsanız Bence ya Model O ya da benim de kullandığım HyperX Pulsefire Haste modelini alın. Nisan'da aldım ve çok memnunum. Drag click, double click falan her şey için uygun. Ayrıca kutusundan yedek skatez ve grip tape yani kavrama bandı çıkıyor. Linki:

Hocam önerdiğiniz fareler birbirine çok ters. Model o çok hafif, Basilisk V2 ise çok ağır. Bir arkadaşımda Basilisk V2 var, gayet memnun. Model o da çok iyi. Drag Click yapmak istiyorsanız bence ya model o ya da benim de kullandığım HyperX PulseFire haste modelini alın. Nisan'da aldım ve çok memnunum. Drag Click, double Click falan her şey için uygun. Ayrıca kutusundan yedek skatez ve grip tape yani kavrama bandı çıkıyor. Linki:

Hocam mouse dıştan biraz küçük gözüküyor boyutu nedir bir de FPS oyunlarındaki performansı nedir ben genelde hayvan gibi kullandığım için mouseyi büyük tercih ediyorum daha önceden Bloody W70 deneyimim var FPS de pek iyi gelmedi o yüzden sattım bir de bu delikli mouselerde
Delikler sorun yaratıyor mu? Rahatsız ediyor mu kısa veya uzun kullanımda genelde PC başında 6-8 saat otururum konfor a genelde önem veririm.

Hocam mouse dıştan biraz küçük gözüküyor boyutu nedir bir de FPS oyunlarındaki performansı nedir ben genelde hayvan gibi kullandığım için mouseyi büyük tercih ediyorum daha önceden Bloody W70 deneyimim var FPS de pek iyi gelmedi o yüzden sattım bir de bu delikli mouselerde
Delikler sorun yaratıyor mu? Rahatsız ediyor mu kısa veya uzun kullanımda genelde PC başında 6-8 saat otururum konfor a genelde önem veririm.
El ölçülerimiz aynı neredeyse. Claw yani pençe tutuş ile gayet rahat oluyor. Delikler konforda kötü bir etki bırakmıyor. En çok delikler el terlemesi durumunda sıkıntı yaratır mı diye korkuyordum, yokmuş öyle bir şey. Sensörü de switchleri de gayet ideal. Hem CS, Valorant gibi FPS oyunları, hem Minecraft'ın PvP modları (Skywars, Bedwars) için gayet ideal. Ben de PC'de çok vakit geçiriyorum. Cidden şu ana kadar kullandığım en iyi mouse.

@oktaywastaken önerin için sağol knkm normalde etiketlediğin mauseyi alıcaktım ama azonce trendyola 250tl indirim geldi bende bu fırsattan istifade sıfır Model o aldım mat siyah hayırlı günler mause geldiğinde test ederek adını değiştiririm konunun

@oktaywastaken önerin için sağol knkm normalde etiketlediğin mauseyi alıcaktım ama azonce trendyola 250tl indirim geldi bende bu fırsattan istifade sıfır Model o aldım mat siyah hayırlı günler mause geldiğinde test ederek adını değiştiririm konunun
Model O da gayet iyi bi' model hocam, üstelik 250 TL indirimi kaçırmamanız daha mantıklı olmuş. Hayırlı olsun şimdiden. Testleri merakla bekliyoruz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı