BenRott Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #11 SanayZockt dedi: Redragondur o hocam reddragon olsa duramazsın. Genişletmek için tıkla... Ne yani oner mıyim mi?
SanayZockt dedi: Redragondur o hocam reddragon olsa duramazsın. Genişletmek için tıkla... Ne yani oner mıyim mi?
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 6 Nisan 2021 #12 chkabo dedi: AOC monitör markasıydı yanlış hatırlamıyorsam. Yakın çevrenizde bu klavyeyi kullanan var mı acaba? Görüşleri neler? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum. Basış hissiyatı güzel ve sessiz. Bana göre tek eksisi, üstten bakıldığında 1-2 yerindeki vidaların gözüküyor olması. Dikkatli bakmak lazım görmek için.
chkabo dedi: AOC monitör markasıydı yanlış hatırlamıyorsam. Yakın çevrenizde bu klavyeyi kullanan var mı acaba? Görüşleri neler? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum. Basış hissiyatı güzel ve sessiz. Bana göre tek eksisi, üstten bakıldığında 1-2 yerindeki vidaların gözüküyor olması. Dikkatli bakmak lazım görmek için.