Glorious Ice. Ben de Klasse Longteng'den geçtim. Muhteşem.Arkadaşlar selam, Speed yüzeyli mouse pad önerisi yapar mısınız? Şu an Klasse Longteng kullanıyorum, memnun kalamadım. Mouse uçsun istiyorum, rahat oynamak istiyorum. Bütçem: 550 TL şu an.
Klasse longteng ben de kullandım. Yüzeyi zımpara gibi. Linkteki ürüne bakabilirsin.
Pro modeli, Speed modelinden daha hızlı.
Dediğim gibi Glorious Ice öneriyorum. Alışması zor fazla hızlı fakat günde bir kaç kez DM atın alışırsınız.Evet rahat kaydıramıyorum.
Dediğim gibi Glorious ıce öneriyorum. Alışması zor fazla hızlı fakat günde birkaç kez DM atın alışırsınız.
Eğimli yüzeyde daha iyi görebilirsiniz aslında farkı.
Aynen. N11'den kodla beraber 230 TL gibi bir fiyata aldım ben. Longteng'den sonra çok iyi geldi.
Aynen. N11'den kodla beraber 230 TL gibi bir fiyata aldım ben. Longteng'den sonra çok iyi geldi.
N11'e yeni üye olursanız geliyor 25 TL'lik. Toz toplar ama silmesi daha kolay diğerleriden. Kılavuz çıkıyor içinden. Glass-infused olduğundan yüzey daha değişik.Hocam herkes şey yazmış çok toplanıyormus öyle mi? başka arkadaş hyperxs s önerdi kafam karıştı, kod nedir hocam varsa gireyim.
Aldım dostum baya değişik kumaşı bayada hızlı tepki verebiliyorum önerin için sağolN11'e yeni üye olursanız geliyor 25 TL'lik. Toz toplar ama silmesi daha kolay diğerleriden. Kılavuz çıkıyor içinden. Glass-infused olduğundan yüzey daha değişik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.