550 TL'ye VRAM hafif arızalı GTX 750 Ti alınır mı?

Bütçe
1000

Herolog

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorsunuz ki ucuz yollu Q9550 işlemci ile darboğazsız çalışacak ekstra güç girişi istemeyen VGA girişli bir ekran kartı arayışındaydım ve bir ekran kartı buldum. Ama sahibi VRAM problemi olduğunu bu halde çalıştığını ama ekranda ufak tefek lekeler gösterdiğini söylüyor. Sizce kart elimde kalır mı yoksa bu haliyle kullanılabilir mi desteğinizi bekliyorum başka ilanlardan öneride verebilirsiniz.

Evet usta bu 750ti ilan sahibiyle konuştum ama Param Güvende yapmıyor gidip almak istesem nasıl anlarım kart bozuk mu değil mi gidip beraber bir bilgisayarcıda denemeli miyim nasıl bir süreç olur?
O 1030 iyi mi usta 750ti'dan param güvende ile satan bir satıcı bulup bu bütçede bir kart bana atabilir misin kimse araştırıp link atmıyor sadece fikir veriyor cidden bana bulursan makbule geçer .

Evet usta bu 750 Ti ilan sahibiyle konuştum ama Param Güvende yapmıyor gidip almak istesem nasıl anlarım kart bozuk mu değil mi gidip beraber bir bilgisayarcıda denemeli miyim nasıl bir süreç olur?
O 1030 iyi mi usta 750 Ti'dan Param Güvende ile satan bir satıcı bulup bu bütçede bir kart bana atabilir misin kimse araştırıp link atmıyor sadece fikir veriyor cidden bana bulursan makbule geçer.

1030 %10 falan daha güçsüz ama daha güncel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı