550 watt güç kaynağı tavsiyesi

Makaleler
8
Merhaba.
Power Boost Fury 650W'lık güç kaynağını sattım.
Yerine düzgün 550W'lık bir güç kaynağı almayı düşünüyorum.

Sistem bu.
RX 6700.
A520M a Pro.
R5 5500.

Bu güç kaynağı ile.
Bunun arasındayım bunlardan daha iyisi varsa benzer fiyatta önerir misiniz?
Bütçe 1500 TL civarıdır.

Merhaba.
Power Boost Fury 650W'lık güç kaynağını sattım.
Yerine düzgün 550W'lık bir güç kaynağı almayı düşünüyorum.

Sistem bu.
RX 6700.
A520M a Pro.
R5 5500.

Bu güç kaynağı ile.
Bunun arasındayım bunlardan daha iyisi varsa benzer fiyatta önerir misiniz?
Bütçe 1500 TL civarıdır.

MSI'ın bende 600W olanı var bazen gaza basar gibi fan çeviriyor sinirimi bozuyor, o yüzden tavsiye etmiyorum 😅

AMD RX 6700'lü bir sistem için 600watt öneriyor ama 550watt da yeterli olur. FSP marka olarak daha iyidir, kendi fabrikalarında üretir güç kaynaklarını. O yüzden ben FSP al derim.

MSI ise güç kaynağı başka şirketlerden alıp üzerine kendi markasını bastırıyor.

550 Watt'ın yeteceğini düşünüyorum sistem yük altında 400 Watt'ı bile geçmiyor yani 550 watt yetecektir.

MSI ise güç kaynağı başka şirketlerden alıp üzerine kendi markasını bastırıyor.

Başka şirketler dediğiniz şirketler de gayet kaliteli PSU'lar üretiyorlar zaten. Olay modelde bitiyor, markada değil. Piyasada gördüğünüz markaların %80'inden falan PSU almamamız lazım bu mantığa göre.

Bu ürünü aldım bir sorunla karşılaşırsam haberdar ederim.

Ürün geldi taktım bir şikayetim var oda örgü şeklinde sarılı tek bir kablo var oda 24 pin kablosu diğer kablolar biraz iç içe girmişti onları düzeltmekle biraz uğraştım.
Onun dışında metalden bir kasası var sağlam hissettiriyor bir yazılımı yok beklemiyordum zaten ve fan sesi duymadım sistemi yüke soktum ve bir ses duymadım PSU'dan normalde Aerocool clyon 500 Watt'lık bir PSU'da yük altında aşırı derecede ses yapıyordu GPU'yu 2800MHz'den 2100 MHz'ye kadar düşürmüştüm.
550 watt ve 12v kanalından 549.6 watt güç verebiliyor şaşırmadım değil genelde daha az olmasını beklerdim.
Söyleyeceklerim bu kadar ürün bir sıkıntı yapmadı şimdilik yapmamasını umuyorum.

İyi günler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı