5500 - 5900 TL Sistem Toplama

Kyna

Hectopat
Merhabalar. Ben 5500 - 5900 TL arası hazır toplanmış PC almak istiyorum. (İtopya, İncehesap, inventus vs.)
Hangi sistemleri önerirsiniz?

İlla hazır olacaksa:

(İşlemciyi R5 3600 multipack seçebilirsiniz)

İtopya tercih ederseniz:

(Anakartı B450M-A modelini seçebilirsiniz)

Sinerji için:

- İşlemciyi R5 3600 yapabilirsiniz.
- Ekran kartını Asus Dual Evo modeli ile değiştirin.
- SSD'yi Kingston A2000 500 GB modelini seçin.

Not: Kasa içindeki PSU Elite V3 modeli, pek kaliteli bir model değil.

Son düzenleme:
Isıtıyorsanız hdd çıkarabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200722-135045_Chrome.jpg
    Screenshot_20200722-135045_Chrome.jpg
    141 KB · Görüntüleme: 43
selamlar. Dun gamegarajdan aquarius 5AN-X modelini asagidaki sekilde ozellestirip siparis verdim. Su an yurtici kargonun yolunu gozluyorum:)
İnceleyebilirsiniz, en azindan bir fikir verebilir.

334E6DB8-8689-4672-A7A3-6A3F50A56A7F.png

selamlar. Dun gamegarajdan aquarius 5AN-X modelini asagidaki sekilde ozellestirip siparis verdim. Su an yurtici kargonun yolunu gozluyorum:)

Eki Görüntüle 621001
Bu markalar hakkında pek bilgim yok şimdiden hayırlı olsun. Sizin yerinizde olsam daha bilindik markalar seçerdim. Fiyati da bana biraz yüksek geldi.
Pc Toplama Sihirbazı
Sinerjiden öyle bir sistem topladım bakmak istersiniz belki.

Son düzenleme:
Bu markalar hakkında pek bilgim yok şimdiden hayırlı olsun. Sizin yerinizde olsam daha bilindik markalar seçerdim. Fiyati da bana biraz yüksek geldi.
Pc Toplama Sihirbazı
Onceliikle tesekkur ederim. Gamegaraj tercih etmemdeki en onemli etken eksa elektronik markasi olmasi.
pcnin biraz yuksek fiyatli gorunmesinin sebebi ileriye donuk yukseltmeler icin anakarti biraz yuksek sectim. Birde ssd olarak sata yerine m2 sectim. Bunlari sinerjide ozellestirirsek fiyatlar benzer duzeye geliyor.

Selamlar. Dun GameGaraj'dan aquarius 5AN-X modelini asagidaki sekilde ozellestirip siparis verdim. Su an yurtici kargonun yolunu gozluyorum:)

Eki Görüntüle 621001

Pc Toplama Sihirbazı

Teşekkür ederim arkadaşlar aklımda birkaç fikir oluştu :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı