DA-SISTEM2/AMD RYZEN 5 3600/ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM2 ITOPYA'da.
Sinerji Capella Ryzen 5 4500 16GB 480GB NVMe M.2 SSD RTX2060 12GB [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
- İşlemciyi R5 3600 yapabilirsiniz.
- Ekran kartını Asus Dual Evo modeli ile değiştirin.
- SSD'yi Kingston A2000 500 GB modelini seçin.
Not: Kasa içindeki PSU Elite V3 modeli, pek kaliteli bir model değil.
selamlar. Dun gamegarajdan aquarius 5AN-X modelini asagidaki sekilde ozellestirip siparis verdim. Su an yurtici kargonun yolunu gozluyorum
İnceleyebilirsiniz, en azindan bir fikir verebilir.
selamlar. Dun gamegarajdan aquarius 5AN-X modelini asagidaki sekilde ozellestirip siparis verdim. Su an yurtici kargonun yolunu gozluyorum
Bu markalar hakkında pek bilgim yok şimdiden hayırlı olsun. Sizin yerinizde olsam daha bilindik markalar seçerdim. Fiyati da bana biraz yüksek geldi. Pc Toplama Sihirbazı
Sinerjiden öyle bir sistem topladım bakmak istersiniz belki.
Bu markalar hakkında pek bilgim yok şimdiden hayırlı olsun. Sizin yerinizde olsam daha bilindik markalar seçerdim. Fiyati da bana biraz yüksek geldi. Pc Toplama Sihirbazı
Onceliikle tesekkur ederim. Gamegaraj tercih etmemdeki en onemli etken eksa elektronik markasi olmasi.
pcnin biraz yuksek fiyatli gorunmesinin sebebi ileriye donuk yukseltmeler icin anakarti biraz yuksek sectim. Birde ssd olarak sata yerine m2 sectim. Bunlari sinerjide ozellestirirsek fiyatlar benzer duzeye geliyor.
Selamlar. Dun GameGaraj'dan aquarius 5AN-X modelini asagidaki sekilde ozellestirip siparis verdim. Su an yurtici kargonun yolunu gozluyorum