5500 - 6000 TL bilgisayar Toplama

Bütçe
5500 - 6000

Yigitgulmus

Picopat
Daha fazla  
NOT: Monitör dahil değildir.(AOC 144Hz 1ms bir monitör almayı düşünüyorum)
Bu fiyat aralığında toplayabileceğim en fiyat performans bilgisayarı istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
Yeni güncel bir kasa istiyorum. Bunu uzun yıllar kullanacağım için uzun ömürlü ve daha güncel parçalar olursa daha iyi olur.
Kasa konusunda da yardımcı olunursa mutlu olurum. Araştırmalar sonucu sürekli kasalar hakkında şikayet edenler oluyor (ısınıyor vs.) bu konuda da biraz tedirginim açıkçası ilk defa kasa topluyorum 12 yıllık bir laptop kullanıcısıyım. Şimdiden teşekkürler, İyi günler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeye şuan alabileceğin en güçlü ekran kartı 3500-4000 fiyat bandında RTX 2060 olduğuna göre onu bi kere kafadan yazalım. Yanına da i3 10100F+H410 sana 1300TL yapar. 8GB 3200MHz ram 280TL. Geriye kaldı kasa+psu+depolama birimi, bütçe olarakta 900TL arttı. Bence 900TL ye bu üçünü bir şekilde halledersin olmadı bütçe yi 6500 e kadar uzatırsan HDD yerine SSD, daha yüksek değerli bir psu ve daha kaliteli bir kasa alabilirsin.
Hayırlı olsun.

Bu bütçeye şu an alabileceğin en güçlü ekran kartı 3500-4000 fiyat bandında RTX 2060 olduğuna göre onu bir kere kafadan yazalım. Yanına da i3 10100F+H410 sana 1300TL yapar. 8 GB 3200MHz RAM 280TL. Geriye kaldı kasa+PSU+depolama birimi, bütçe olarak da 900TL arttı. Bence 900TL'ye bu üçünü bir şekilde halledersin olmadı bütçe yi 6500'e kadar uzatırsan HDD yerine SSD, daha yüksek değerli bir PSU ve daha kaliteli bir kasa alabilirsin.
Hayırlı olsun.

Değerli yorumun için çok teşekkür ederim dikkate alacağım tekrardan iyi günler...:)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı