5500-6000 TL Hazır Sistem Tavsiyesi

Cosmopolis

Hectopat
Çocuğuma hediye almak istiyorum. Tabii ki ben de oyun oynamayı çok seviyorum. Birazcık araştırğımda bütçeme göre 3 seçenek çıktı. Fiyatlar çok yakın birbirlerine. Ben de anlamadığım için konuyu buraya taşıyayım dedim. Birincisi donanım arşivinin kurmuş olduğu sistem. Önce bunu görmüştüm kafama yattı ama sonrasında Teknobiyotik kanalının kurmuş olduğu sistemleri görünce hangisi daha iyi bir sistemdir diye düşündüm. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu firma hakkında çok fazla şikayet var, verdiğim linkten de inceleyebilirsiniz.Sizin yerinizde olsam alışveriş yapacağım firmanın müşteri memnuniyetini de göz önünde bulundururdum.

Teknobiyotik de ürün sağlam gelirde iade ile uğraşmazsan iyi. Diğer şekilde kötü. Birde elinde olmasa bile siparişi alıyor sonra bekle babam bekle
gelecek diye. Geliyor ama geç geliyor.

Monitörünüz var mı varsa özellikleri nedir diye sorulmalı sanırım her şeyden önce.
Teknobiyotik firmasının hazır sistemini ufak tefek farklarla Sinerji firmasında topladığınızda fazladan HDD dahil edebiliyorsunuz sisteme.
Hazır sistemin uygun fiyatlı olduğu algısını bozmak gerekir.
Bu donanımların yada muadillerinin her birini uygun oldukları firmalardan alarak kendiniz toplasanız fiyat daha uyguna düşeceği için donanımlarda da iyileştirme yapmak mümkün oluyor.

erere.jpg

Son düzenleme:
Çocuğuma hediye almak istiyorum. Tabii ki ben de oyun oynamayı çok seviyorum. Birazcık araştırğımda bütçeme göre 3 seçenek çıktı. Fiyatlar çok yakın birbirlerine. Ben de anlamadığım için konuyu buraya taşıyayım dedim. Birincisi donanım arşivinin kurmuş olduğu sistem. Önce bunu görmüştüm kafama yattı ama sonrasında Teknobiyotik kanalının kurmuş olduğu sistemleri görünce hangisi daha iyi bir sistemdir diye düşündüm. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

X1 alın ama parça parça almayı düşünürseniz diye topladığımı atıyorum aşağı.
Ram(8 daha eklenir sonra)
işlemci
anakart
ekran kartı
PSU
ssd
Kasa 1
Kasa 2 ( rampage önermeyecektim ama bu fena değil gibi)
6050 TL tutuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı