5500-6000 TL Sistem Toplama

RX480 ile 4K ekranda Oyun oynayamazsın. Milletle dalga geçmeyin lütfen. Ayrıca 6000TL bütçe demişsin ve laf ediyorsun. O zaman başlığa 6000TL yazmayaydın kardeşim. Ben "Kılawye" ve "Mağus" önermiyorum, klavye ve fare öneriyorum. Ayrıca öneri isteyecek adam da gelen öneriyi eleştirmek gibi büyük saygısızlığı da yapmasın, tepemin tasını attırmayın bana.

Son düzenleme:
RX480 ile 4K ekranda Oyun oynayamazsın. Milletle dalga geçmeyin lütfen. Ayrıca 6000TL bütçe demişsin ve laf ediyorsun. O zaman başlığa 6000TL yazmayaydın kardeşim. Ben "Kılawye" ve "Mağus" önermiyorum, klavye ve fare öneriyorum. Ayrıca öneri isteyecek adam da gelen öneriyi eleştirmek gibi büyük saygısızlığı da yapmasın, tepemin tasını attırmayın bana.

Ekran kartı yükselt veya işlemciyi yükselt demek yerine sende en pahalı klavye ve ''fare'' kullan dedin tebrik etmekten başka çarem kalmıyor
Rx480 de 4K oyun olmayacağını bende biliyorum
Yinede göstermiş olduğun ilgiden dolayı teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı