5500 TL 24 - 25 inç, IPS 144hz monitör önerisi

Ne için kullanacaksınız? Dizi, film, hikayeli oyun veya rekabetçi oyun? Ayrıca pivot ve yükseklik ayarı şart mı? Odanız fazla ışık alıyor mu?
daha çok film, hikayeli oyun, görsel tasarım ve illüstürasyon için kullanacağım, rekabetçi oyunlar oynamıyorum, renk doğruluğu ve 24 inç veya üstü olması benim için önemli. Monitör tutucu alıp onla kullanmayi düşünüyorum o yüzden pivot falan aramıyorum o konuda öneriniz varsa da açığım.

Daha çok film, hikayeli oyun, görsel tasarım ve illüstürasyon için kullanacağım, rekabetçi oyunlar oynamıyorum, renk doğruluğu ve 24 inç veya üstü olması benim için önemli. Monitör tutucu alıp onunla kullanmayi düşünüyorum o yüzden pivot falan aramıyorum o konuda öneriniz varsa da açığım.

AOC 24G42e alabilirsiniz.

AOC 24G42e alabilirsiniz.

Hocam bende dediğin AOC'u alma planım var ama şu anki bütçem 4500TL ASUS VG249Q3A veya indirimde VG249QL3a modelini almak mantıklı mı AOC monitörün kalitesini biliyorum ama bazı tereddütlerim var yeni bir model kronik bir sorunu var mıdır daha incelemeleri pek yok(2 tane buldum) para biriktirip onu almak mı şu an ASUS almak mı daha mantıklı.

Hocam bende dediğin AOC'u alma planım var ama şu anki bütçem 4500TL ASUS VG249Q3A veya indirimde VG249QL3a modelini almak mantıklı mı AOC monitörün kalitesini biliyorum ama bazı tereddütlerim var yeni bir model kronik bir sorunu var mıdır daha incelemeleri pek yok(2 tane buldum) para biriktirip onu almak mı şu an ASUS almak mı daha mantıklı.

VG249QL3a ile ilgili yeterli bilgi yok. VG249Q3A ortalama bir monitör. AOC çok daha iyi çıkıyor incelemede. AOC'a bütçen yetmiyorsa R24e de alabilirsin. VG249Q3A'dan parlaklık olarak biraz daha düşük ama, renk gamutu olarak çok daha iyi. Artı olarak pivot ve yükseklik ayarı mevcut.

Bu arada AOC ile ilgili bulduğun 2 incelemeyi paylaşabilir misin?

VG249QL3a ile ilgili yeterli bilgi yok. VG249Q3A ortalama bir monitör. AOC çok daha iyi çıkıyor incelemede. AOC'a bütçen yetmiyorsa R24e de alabilirsin. VG249Q3A'dan parlaklık olarak biraz daha düşük ama, renk gamutu olarak çok daha iyi. Artı olarak pivot ve yükseklik ayarı mevcut.

Bu arada AOC ile ilgili bulduğun 2 incelemeyi paylaşabilir misin?

Anladım hocam peki AOC'a param yetmediği zaman R24e veya ASUS'u alsam üzer mi FPS oyunları oynuyorum genelde bu arada inceleme videoları bunlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Anladım hocam peki AOC'a param yetmediği zaman R24e veya ASUS'u alsam üzer mi FPS oyunları oynuyorum genelde bu arada inceleme videoları bunlar.

İkisi de FPS oyunları için üzmez. Bende alttaki inceleme videosuna göre öneri yapmıştım. Benim tavsiyem bütçen yetmiyorsa Lenovo alman yönünde. Renk gamutunda bariz farklılıklar mevcut çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı