5500 TL bilgisayar önerisi

mete_dur69

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayar alacağım bütçem 5500 TL Sakarya'dan almak istiyorum önerebileceğiniz sistemler var mı 2 sene sonra daha iyi bilgisayar alacağım geçici kullanacağım oynayacağım oyunlar: Valorant Zula FIFA emülatör PUBG.

Arkadaşlar bilgisayar alacağım bütçem 5500 TL Sakarya'dan almak istiyorum önerebileceğiniz sistemler var mı 2 sene sonra daha iyi bilgisayar alacağım geçici kullanacağım oynayacağım oyunlar: Valorant Zula FIFA emülatör PUBG.

5600Gli APU bir sistem bulabilirsin işlemciyi 2. el alarak ama oyun performansını bilemem.

Hocam gtx 960 lı sistemlere bakınız. Eğer o olmazsa 5600g li bir apu toplayabiliriz. Oyun performansı da istediğiniz oyunları oynatacak düzeyde.

1060' lı sistem içlerinde en iyisi. Kasa da yeni, işlemci soğutucuyu da braket değiştirerek güncel şekilde de kullanabilirsiniz ileride. Çok iyi soğutucudur Wraith Prism. Kaçırmayın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı