5500 TL bütçe ile i3 10100F ve GTX 1660S sistem toplamak mantıklı mı?

Bütçe
5500

Dönüş için teşekkür ederim. Malum bilgisayar donanımının bir sınırı yok. Hep daha fazlası var. Bütçe meselesi maalesef.

Merhaba,

Yeni konu açmak yerine buradan devam etmek istedim. Bütçe daha önce 5500 idi. Güncel bütçeyi 7000 TL'ye kadar çektimizde sistem üzerinde nasıl bir güncellemeye gidebiliriz acaba?

@hahahahah @PanzerTR @Efe10

Ramler ve işlemci için bu fiyat aralığında önereceğiniz bir şey var mıdır?

Bu arada yorumda bulunup katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.
Hocam XPG Gammix D30 daha ucuz.
Merhaba,

Yeni konu açmak yerine buradan devam etmek istedim. Bütçe daha önce 5500 idi. Güncel bütçeyi 7000 TL'ye kadar çektimizde sistem üzerinde nasıl bir güncellemeye gidebiliriz acaba?

Rami 2*8 yapın derim.

Merhaba,

Ekran kartı 2400 TL'den 4400 TL'ye çıktığı için hiç değişiklik yapmana gerek yok.

Ben onun bir dalgalanma olduğunu düşünüyorum. Yoksa o fiyat artmasının başka bir açıklaması yok.

Bence işlemcinizi Ryzen 5 1600 AF yapabilirsiniz ve ekran kartını Palit 1660 Ti yapabilirsiniz çok daha performanslı olur ama 6100 TL olur bazı ürünlerden mantıklı kısıp yapabilirsiniz (anakartı değiştirerek)bir de ileride 8 GB RAM 16 olursa fena olmaz.

Bütçeyi 7000'e kadar çıkarmayı planlıyorum. Tabi şu ekran kartı saçmalığı son bulursa. Ekran kartı 2400'den 4400 e nasıl fırlar? Aklım almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…