5500 TL Bütçeli Oyun/Basit İşlem Bilgisayarı

kokolomonit12

Hectopat
Oynayacağım oyunlar: Witcher 3: Wild Hunt, Rainbow Six Siege, Mount&Blade Warband, CS:GO, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, Minecraft vb.
Oynayacağım oyunlarda yüksek ayarlarda genelde 60FPS istiyorum.
Overclock yapmayacağım.
Kasa için hava akımının iyi olması yeterli.
Monitörün 120Hz ya da üstü olması ve 1ms olması, V-Sync ya da G-Sync içermesi gerekli. (Ekran kartına göre)
Tabii, Ekran kartının da G-Sync ya da V-Sync yapması gerek.
Şu anlık bu (DADG2/AMD Ryzen 5 2600/GIGABYTE RX590 GAMING 8GB/16GB DDR4/240GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA) sistemi düşünüyorum, GTX 1660 takmalı mıyım? Şu anki sistem ihtiyaçlarımı karşılar mı?
Seçimimin daha iyi olması için bir tavsiyenizi paylaşırsanız teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır Gayet Yeterli Bu Sistem Söylediğin Oyunlarda Hayli Hayli Yetecektir Yanına ViewSonic 144 Hz 1 Ms Monitör Var 1150 Tl İtopya'da Tam 5500 TL'ye Halledersin
Peki, yeni oyunlarda sorun çıkarmaması şartıyla, kasada değiştirebileceğimiz bileşenler var mı? Fiyatı düşürmek için? Kasanın f/p si nasıl sizce?

Peki, yeni oyunlarda sorun çıkarmaması şartıyla, kasada değiştirebileceğimiz bileşenler var mı? Fiyatı düşürmek için? Kasanın f/p si nasıl sizce?
Kasa F/P açısından gayet iyi lakin fiyat düşürmek istiyorsanız, Ram 1 yapıp Harddiski kaldırın ve 240 GB SSD'yi 480 GB yapın hiç bir sorun olmaz.Daha da düşürebilirim oyunlarda sıkıntı çıkmaz (çıkmaz bu arada) diyorsanız Rx 590 Yerine Rx 570 alın özelleştirme bölümünden. Fiyatı 4300 TL'den 3500'e çekmek mümkündür. Ama Bana Sorarsanız 5500 TL Ayırdıysanız,Düşünmeden Linkteki Hali İle Alın

Attığınız linkteki kasanın hava akışı berbat. Bileşenler için ise 83 lira daha vererek 1660 Tİ alabilirsiniz. En mantıklısı bu olur. Çünkü fazla fiyat farkı yok ama FPS farkı var.

Attığınız linkteki kasanın hava akışı berbat. Bileşenler için ise 83 lira daha vererek 1660 Tİ alabilirsiniz. En mantıklısı bu olur. Çünkü fazla fiyat farkı yok ama FPS farkı var.
Kasayı deneyimlediniz mi yoksa kulaktan dolma bilgilerle mi hava akışını kötü olduğunu söylüyorsunuz sadece soruyorum eğer varsa bilmediğim bir bilgi,onu da öğrenmiş olayım?
Bu arada 1660 Ti kartını kaçırmışım o alınabilir

Biraz webde dolaşırsanız kasanın hava akışının kötü olduğu konusunda birçok kişi şikayetçi. Kaldı ki kasanın ne önünde ne üstünde ne de altında hava alacak yeri bulunmuyor. Sadece fanların yeterli geleceğini sanmıyorum. Arkadaş V4 sisteme de bakabilir. Özelleştirme açısından.

Sinerji'den şöyle bir sistem satın aldım bugün, yorumlarınızı merak ediyorum:

Düzenleme: Bilgisayar hazırlandığı zaman, ambalajı açmadığımız takdirde cayma hakkı kullanabiliyormuşuz. Daha iyi donanım ve daha yerinde bileşen tavsiyelerinizi paylaşmanız çok makbule geçer, teşekkürler.

Son düzenleme:

Bana üstad böyle bir toplama yaptı 6 bin civarı senin aldığından üstün olduğunu düşünüyorum, ekran kartını 1660 ti yaparak ekran masrafını kazanıp yine bir ekran alırsın ya da bütçe varsa direkt bu sistemin yanına ekran al 6500 civarına çözersin bence..

Sistemi bilmem ama Amd Ryzen 5 2600x ve ona uygun bir anakart almanızı tavsiye ederim. ( Msi B450m oc ) Amd tür işlemcilerin geleceği bayağı açık ve gittikçe gelişiyorlar. Oyunlarını değiştirirsen bile ryzen 7 takabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…