Merhaba herkese. Bir sistem toplayacağım. Bir bilene danışayım istedim bu yüzden. Aklımda Teknobiyotik P2 bilgisayarı var onun SSD'sini cıkartıp yerine HyperX SSD olacak lakin şunu merak ediyorum 3500X ile 3600 arasında büyük fark FPS farkı var mı? Bir de ekran kartının markası iyi mi? Daha önce o marka bir ekran kartı kullanmadığım için bilmiyorum. Bilen varsa yazabilir mi? Linki şurada: Teknobiyotik P2 AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
Bu sistemin parçaları çok iyi değil. 5600 XT ile sinerjiden daha iyisi toplanır.
Anakartı isterseniz B450 Aorus Elite yapabilirsiniz 5500 lira yapıyor o zaman. Bu sistem RGB hem
Rx 5600 xt RTX 2060 'ın rakibidir yazılımsal sorunları hala var attığınız sistemin kasası mesh olduğu için çok bir ısınma problemi yaşamazsınız diye düşünüyorum ryzen 5 3500x şuan en iyi F/P işlemcisidir ekran kartına gelince benim bir sözüm vardır bir markanın kaliteli olması için üzerinde ejderha logosu olmasına gerek yoktur yani kısacası ssd ve güç kaynağını (O güç kaynağı s400 ler ile yarışır) değiştirip alabilirsiniz.
Normalde 1660Ti’ın rakibi ama RTX2060’dan daha iyi performans veriyor. RTX 2060 ve RX 5700 arası bir kart diyebiliriz. Yazılımsal sorun olan da var olmayan da var. Adrenalin 20 güncellemesi ile gelen sorun bu ama çözülene kadar Adrenalin 19 ile kullanabilirsin. Sorunsuz çalışan driver var yani. Uzun süreçte daha iyi bir karta sahip olursun böylelikle.
Rx 5600 xt RTX 2060 'ın rakibidir yazılımsal sorunları hala var attığınız sistemin kasası mesh olduğu için çok bir ısınma problemi yaşamazsınız diye düşünüyorum ryzen 5 3500x şuan en iyi F/P işlemcisidir ekran kartına gelince benim bir sözüm vardır bir markanın kaliteli olması için üzerinde ejderha logosu olmasına gerek yoktur yani kısacası ssd ve güç kaynağını (O güç kaynağı s400 ler ile yarışır) değiştirip alabilirsiniz.
Bu sistemin parçaları çok iyi değil. 5600 XT ile sinerjiden daha iyisi toplanır.
Anakartı isterseniz B450 Aorus Elite yapabilirsiniz 5500 lira yapıyor o zaman. Bu sistem RGB hem
@metin006 benim oluşturduğum sistem bu sistemden ekran kartı, işlemci, anakart, kasa yani nerdeyse her konuda daha iyi. Senin attığın sisteme koydukları anakarttan bi cacık olmaz. İşlemci desen 3600 varken mantıklı değil. Boşuna para verme o sisteme.