5500 TL CPU Soğutucu ve Kasa Önerisi

Cellat006

Hectopat
Selamlar Herkese,

Rog Strix 2080 Super ve İ9-9900 KF için 360 mm CPU Soğutucusu ve RGB özellikli Mesh panel veya hava sirkülasyonu çok iyi olmak kaydıyla ön panel temperli cam olabilir kasa önerisine ihtiyacım var. Ana Kartım Z-390 E Gaming olduğu için sistem bütünlüğünü sağlaması açısından Asus GX601 Helios düşünüyorum veya ikinci alternatif olarak Cooler Master Mastercase H500P ARGB düşünüyorum.

Şu anki halinin görseli aşağıdaki gibi, Cooler Master Mascase Pro 5 ve Asus Rog Strix LC 240 mm kullanıyorum sistemde.

Fakat henüz 4-5 ay olmasına rağmen cpu stres testinde 92 dereceye kadar çıkıyor ve ortalama olarak 87-89 derece arası geziyor.

Her ne kadar kasanın hava sirkülasyonundan memnun olsam da üst panel 360 mm desteği olmadığı için ve ön toz filtresi aşındığı ve yırtıldığı için hazır değiştiriyorken G/Ç portları daha fazla, dikey ekran kartı montajı konusunda gerek iihtiyaç halkinde aksesuar temini gerekse mümkün olduğu kadar bu konuda aksesuara ihtiyaç duymayacağım ve RGB bütünlüğünü daha fazla ön plana çıkarabileceğim bir kasa ile de değiştirmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…