5500 TL Forza Horizon 4 İçin Hazır Sistem Önerisi

Bütçe
5500 TL
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Elektronik Mühendisi
Bir arkadaşım için hazır sistem bakıyorum. Parçaları sorunlu olmamalı. Ekran kartı AMD olmamalı. Kendisi direksiyon seti ile Forza Horizon 4 oynayacak. Başka hiçbir oyun oynamıyor. Sadece kasa için ayırdığı 5500 lira bütçesi var. Bütçe ne kadar düşük olursa o kadar iyi.

İyi sosyaller, mutlu yıllar şimdiden.

Deluxe 5T-10 | Game Garaj bütçe aşar ama bir 8 daha atarsanız iyi olur.

@Xredstyle,@mirsady teşekkür ederim. Netac SSD'yi ilk defa duyuyorum. Kasalar güzel ama PSU konusunda da emin olamadım ikisinde de.

GameGaraj PSU'lar kalitelidir.

Hocam i3 10100F daha iyi olması lazım 3100'den.

@Xredstyle Teşekkür ederim. Peki GameGaraj müşteri hizmetleri nasıl? Bir sorun yaşamamız durumunda muhatap bulabiliyor muyuz?

@Schizophren İtopya'yı ben de sevmiyorum. Peki burada önerilen parçalarda PSU ve SSD'ler konusunda düşünceleriniz neler?

@Schizophren İtopya'yı ben de sevmiyorum. Peki burada önerilen parçalarda PSU ve SSD'ler konusunda düşünceleriniz neler?
İki markayı da ilk defa duydum ve anakartıda ilk defa duydum fakat arkadaşın dediği gibi GameGaraj seçmişse bir sebebi vardır elbet.

@Xredstyle teşekkür ederim. Peki GameGaraj müşteri hizmetleri nasıl? Bir sorun yaşamamız durumunda muhatap bulabiliyor muyuz?

Evet iyidir. Kuzenime aldırdım PC oradan 2 ay oldu.
İki markayı da ilk defa duydum ve anakartıda ilk defa duydum fakat arkadaşın dediği gibi GameGaraj seçmişse bir sebebi vardır elbet.

SSD konusunda bilgim yok ama GameGaraj kötü koymaz yeni bir firma kendileri kaliteli mal koyarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…